27.8.07

Μακαριότητα…

Οι μεγάλες συμφορές χρειάζονται ένα μεγάλο εχθρό, ένα πανούργο σχέδιο που όλοι το αναφέρουν αλλά κανείς δεν κατονομάζει τους ενόχους.
Είναι αόρατος αυτός ο εχθρός, είναι «ασύμμετρη απειλή».
Και δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Οι Τούρκοι, οι οικοπεδοφάγοι, τα Εξάρχεια, ο Διεθνής Σιωνισμός, η Αμερική, η Ρωσία, η Κίνα, οι Ουτσεκάδες, οι Πασόκοι, οι φασίστες, οι χασίστες, οι φουντικοί, ο Γιωτόπουλος και η παρέα του, η CIA, η Μοσάντ, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η ομάδα της Μακ Λάρεν, ο Σουμάχερ, ο Μπατσινίλας, οι Lakers, οι κάτοικοι της Τανγκανίκα.
Όλα αποτελούν παγκόσμια συνομωσία κατά της Ελλάδας. Όλοι έχουν βαλθεί να μας καταστρέψουν.

Ξυπνήστε, ρε. Συνέλθετε. Σκεφτείτε.

Ο «εχθρός» είμαστε εμείς. Ναι, ρε, εμείς. Εμείς είμαστε τα κόμματα, οι νομαρχίες, οι δήμοι, οι πολεοδομίες, οι εμπρηστές. Εμείς είμαστε το Σύστημα, οι λακέδες, η διαπλοκή, τα λειψά μέτρα προστασίας, οι δημοσιογράφοι που δείχνουν καμένα πτώματα για να βγάλουν φράγκα.

Τώρα, πολύ απλά και εύκολα, θα καταραστούμε τους εμπρηστές, το Σύστημα, όλους τους άλλους, όλους τους προαναφερθέντες, πλην ημών, για να αποσείσουμε τις ευθύνες μας.
Ένα μόνο δεν θα κάνουμε:
Να ελέγξουμε ψύχραιμα την κατάσταση, να δούμε πού υπήρξαν λάθη και παραλείψεις και να τα διορθώσουμε.
Να τα αλλάξουμε όλα και, για παράδειγμα, να μην ψηφίσουμε κανέναν καριόλη απ’ αυτούς που εκλέγεται και γράφει στα αρχίδια του τη χώρα, που πατάει τον όρκο που δίνει ότι θα προασπίζεται τη χώρα σε κάθε κίνδυνο.
Γιατί, για όσα ζήσαμε φέτος το καλοκαίρι, για όλα αυτά που έγιναν και δεν θα διορθωθούν ούτε μέσα στα επόμενα 40 χρόνια, ΕΜΕΙΣ είμαστε οι υπαίτιοι, εμείς είμαστε οι φορείς της βαριάς κι ανίατης ασθένειας που θερίζει εδώ στην Ελλάδα και έχει μόνο μία λέξη:
ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ…

47 σχόλια:

Aurora* είπε...

Στην αρχή ηταν ο τόπος μου που καιγόταν. Τωρα καίγεται η ψυχή μου. Τα μέρη που αγάπησα δεν υπάρχουν πια. Οι συνάνθρωποι μου καίγονται, ειμαι σε κατάσταση σοκ. Δεν ελπίζω τιποτα πια.

diva είπε...

Μεγάλες κουβέντες είπες Σπύρο.
Ψυχραιμία
Εμείς
..

Aggelos Spyrou είπε...

Προσυπογράφω.

the muppet show girls είπε...

Εμείς είμαστε υπαίτιοι και το ξερό μας το κεφάλι με τον ευδαιμονισμό και την αδιαφορία μας για οτιδήποτε άλλο πέραν του εαυτούλη μας.
Κι εμείς θα αναστήσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας, αποδιώχνοντας τη διχόνοια και την απελπισία.

Σπύρος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ !

monahikoslikos είπε...

Η ευθύνη μας είναι ότι καθόμαστε κι ακούμε μια ασύμετρη κυβέρνηση να μας μιλάει για ασύμετρες απειλές και δεν τους πέρνουμε με τις ντομάτες.
Φταίμε επίσης γιατί ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα και τους ξαναψηφίζουμε.

leila είπε...

οι θεωριες συνομωσιας δινουν και παιρνουν..
ειναι δυσκολο να αναλαβουμε οι ιδιοι τις ευθυνες, πιο ευκολο ειναι να τις ριξουμε αλλου..
το πιστευα και το πιστευω ακομα.. και θα το ξαναπω: η παιδεια και οι γνωσεις θα ηταν αυτες που θα βοηθουσαν.. αλλα βλεπεις, μονο καποιοι με τις χαζο-εξυπναδες που καμουν προβαλλονται, καποιοι που ειναι ανεγκεφαλοι και προτιμουν και μεις να μην σκεπτομαστε.. δυστυχως σε λιγο καιρο θα ξεχαστουν ολα.. σαν τα ψαρια και μεις, η μνημη μας ειναι ανυπαρκτη.. και σε μια στροφη τα ξεχναμε ολα..
Ολες τις μερες η προσοχη μου ηταν στραμμενη στις εικονες που εβλεπα.. παγωμενη παρακολουθουσα οσα συνεβαιναν.. γιατι; γιατι; και παλι γιατι.. και απαντηση δεν παιρνω!! ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο..

ci είπε...

Ακριβώς έτσι είναι, και να δούμε πόσο θα μάς πάρει να ξαναγυρίσουμε στην μακαριότητά μας..

fevis είπε...

Όλοι μαζί, να κάνουμε επιτέλους την διαφορά...

Pan είπε...

Σπύρο, σε παρακαλώ, εφόσον μπορείς, στείλε μου το banner σε κώδικα να το αναρτήσω και εγώ.

Vrakas Kostas είπε...

..Ναα...σου..πω!!!ΔΕΝ νομιζω να εννοεις κι ..εμενα;;!!
(..το λενε καμια δεκαρια εκατομμυρια..Ελληνες και το χειροτερο..το εννοουν κιολας!!)
Καλησπερα Σπυρο!

unlearn... είπε...

Tι γίνεται ρε γαμωτο.......δεν ξερω...δεν καταλαβαίνω....
Πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα....και σε όλη τη γη.
Που πάμε?
Η αρχή της διαδικασίας της ερημοποίησης της Ελλάδας....άκουσα χθες κάποιον να λέει.Και πάγωσα.
Δεν έχω λόγια πραγματικα....Απλα δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μπορώ να συνηδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει.
Φρίκη, φρίκη, φρίκη.....
Και όλες αυτές οι θεωρίες και οι συνομωσίες και ξέρω κι εγώ τι....κι αυτό δεν μπορώ να το διανοηθώ.Οτί θα έρθει να μας κάψει κάποιος τα δάση για να τιμωρήσει την κυβέρνηση μας?
Μα καλά με δουλεύετε?
Είναι άνθρωποι δηλαδή αυτοί.
Δεν ξέρω...
Δεν καταλαβαίνω....










Να πηδήξω στη φωτιά να ησυχάσω...

E είπε...

Προφανώς συμφωνώ.

Το μόνο συμμέτρο της καταστροφής είναι η ασύμμετρη βλάκεία... Δυστυχώς ΚΑΙ η δική μας...

Να μας δω στις 17/9 τι θα λέμε...

daydreamer είπε...

Εμείς που όμως δεν αναλαμβάνουμε ποτέ ευθύνες,που δεν πραδεχόμαστε λάθη...
Καλώς ήρθες Σπύρο!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Εχω μιαν απορία...στη Ραφήνα εκεί πέριξ της οικίας του πρωθυπουργικού ζεύγους, μη μου πεις πως η περιοχή δε φυλάσσεται ως αστακός; Ποιός ασύμμετρος εχθρός θα τολμούσε να πλησιάσει
Γιατί να μη συμβαίνει έτσι με τα δάση μας και το λίκνο του πολιτισμού μας; Γιατί όχι με το σπίτι και το παιδί του φτωχού και του μεροκαματιάρη;
Καλέ μου φίλε, κανένα δεν ενδιαφέρει που ήταν ο από τον πατέρα αγαπημένος μου τόπος, αλλά για όσους δε γνωρίζουν ήταν από τα πλέον εύφορα μέρη της Ελλάδος αυτά που καταστράφηκαν. ΄
Εξοργίζομαι όταν βλέπω μια εστία εδώ και άλλη στου ...διαόλου στη μάνα και σε λίγα λεπτά οι δύο να γίνονται μια, θαρρείς και έχουν κάνει μονοπάτι από πετρέλαιο...

Ανέκαθεν είχαμε ασύμμετρους κυβερνώντες, ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ αλλά ούτε βλέπω και να βάζουμε.
Μέτρα κεφάλια μεθαύριο ...κάτω από τα μπαλκόνια και θα με θυμηθείς...


Γλαρένια δάκρυα

mourga είπε...

Μπορεί τώρα να είμαι μακριά, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι τόσα χρόνια τη Ραφήνα την είχαν γραμμένη.

Γιαυτό και κάηκαν όλα τριγύρω. Νέος Βουτζάς, Καλλιτεχνούπολη, Νταού, Μάτι, Νέα Μάκρη, ΟΛΑ.

Γιαυτό και δεν την έκαψαν φέτος. Δεν έχει μείνει τιποτα να καεί. Εκτός αν αποφασίσουν να κάψουν κι εμάς τους ίδιους. Όχι όμως ότι τη γλίτωσε επειδή φρουρείται...

Το μοναδικό σημείο που φρουρείται είναι η κατοικία του Καραμανλή. Τίποτα άλλο.

christina είπε...

Ετσι, να τονιζουμε και τη 17/9 λιγάκι... Γιατι ολα τα αλλα τα θυμομαστε λιγο πριν τις εκλογες και μετα τα γραφουμε.

Κατι ακομα: ειναι λογικο να μην κουνιεται ανθρωπος οσο καιγεται ο τοπος στα δυο χιλιομετρα και να περιμενουν με το λαστιχο του ποτισματος μεχρι να καβαλησει η φλογα το φραχτη τους; Οσο δεν απειλει το σπιτι μας, δεν τη σβηνουμε;

κοκκινο φιλι είπε...

τεταρτη 29 λεει,σε καθε μεγαλη πλατεια οποιασδηποτε πολης..
θα αλλαξει κατι;;λετε;;

μαριάννα είπε...

Πολύ συγκινητικά τα έγραψες Σπύρο μου. Και παράλληλα ρεαλιστικά. Με κάλυψες απόλυτα!

stavroulina είπε...

Coming soon to a cinema near you:
"H ASYMMETRH APEILH THS YPERMETRHS MALAKIAS"

Μαριλένα είπε...

Εγώ κι αν δεν καταλαβαίνω..

Specter είπε...

Την τύχη του κάθε λαός την κάνει μοναχός του
και όσα του φταίει η κούτρα του
δεν του τα κάνει ο οχτρός του....

Niemandsrose είπε...

Η μακαριότητα είναι άλλο, και ο ωχαδελφισμός, ο σταρχιδισμός, ο ατομικισμός, και η ξεφτίλα είναι άλλο.

Unknown είπε...

Δε φταιμε ολοι... φταίμε όσοι είμαστε συμφεροντολογοι εγωιστες και πράττουμε, ψηφιζουμε αναλόγως εμείς φταίμε. Το όλοι είναι λαικισμός για μένα..

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έκανα μια συζήτηση με μια Πρωτοδίκη, αδιάφορης κομματικής ταυτότητας. Μου είπε ότι οι νόμοι υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται με σύνεση και δικαιοσύνη υπέρ του πολίτη. Μου είπε ότι είναι θυμωμένη, οργισμένη όπως όλοι μας γιατί μας λείπει η παιδεία για να μπορέσουμε να υπάρξουμε ως πολίτες και γι' αυτό θα πρέπει αστυνομικά να εφαρμόζονται οι νόμοι ώστε τουλάχιστον να ζούμε με το φόβο των Ιουδαίων. Είναι ένα απλό παράδειγμα του πώς σκέφτεται ένας πολίτης που απονέμει δικαιοσύνη. Και μου είπε και κάτι άλλο με το οποίο συμφωνώ απόλυτα: αν ο καθένας πράττει με αξιοπρέπεια και αξιοκρατεία, διαφάνεια και σεβασμό στο συνάνθρωπο στο δικό του μικρόκοσμο, τότε ίσως κάτι ν΄ αλλάξει. ΟΙ μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από τις μικρές κλίμακες. Άμποτε...

kanataki είπε...

οκ .αν και το καλοσκέφτηκα και αν και δεν θυμάμαι να έχω διαπράξει κάποιο απο τα 7 θανάστημα αμαρτήματα( πλην της λαιμαργίας) ..

εμείς


υγ αλλά μάλλον μιλάμε για το 8,ε?

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ πολύ να κάνουν την σπασμωδική κινηση που όλοι φοβόμαστε... Οχι Γιαννης, Γιαννακης δηλαδη...

magsoulini είπε...

Εχείς απόλυτο δίκιο ΕΜΕΙΣ κι η προχειρότητά μας, που έχουν γίνει όλα life style και τρέντι επικοινωνία. Είναι σημαντικό πως θα βγεις στην οθόνη, πως θα ντυθείς, πως χειρίζεσαι τη γλώσσα επικοινωνιακά κατοχυρώνοντας το αλάνθαστο,πως θα δηλώσεις ειδικός για όλα και όλοι οι άλλοι μέσοι πολίτες και κοσμάκης και εμείς τα αποδεχόμαστε. Κι όλο δεν τους φτάνει ο χρόνος να τελειώσουν...αφού δεν το χουν στην πράξη, είναι εκτός έργου. Η υπευθυνότητα κι η εργασία δεν χρειάζονται λόγια, φαίνονται και δεν καίγινται. Δικαιολογίες κι αδιαφορία, ούτε καν ανικανότητα. Φταίμε για να φταίνε οι πολιτικοί. Μπήκα στο blog http://reverse-faults.blogspot.com από άρθρο για τις πυρκαγιές στην Ελευθεροτυπία, του καθηγήτη γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος Ευθύμη Λέκκα μιλάει για Προληψη, διαχείριση κρίσεων,αν δεν εφαρμόσουμε λογική κι επιστημονικά δεδομένα, απλά πράγματα ...Μακαριότητα. Ας φωνάξουμε και κανέναν ειδικό αν δεν μπορούμε,δεν είναι ντροπή,δικαιολογεί και το σεμνά και ταπεινά, όχι μόνο πυροσβεστικά από τον υπόλοιπο πλανήτη. Όσο για τα εξάρχεια ένας τοίχος βαμμένος δεν είναι φυσική καταστροφή, εμπριμέ είναι και όχι μαύρος. Αν μας χαλάει να δούμε τις ευθύνες μας, να δεχόμαστε ότι χαλάει και τους πολιτικούς να δούνε τις δικές τους. Ασύμμετρη είναι πια η ανθρωπιά μας. Στις εκλογές πρέπει το Λευκό να αντικατασταθεί με Μαύρο.

Sardonian είπε...

click-@
i'm hooooooooome
(λιγες μερες σας αφησα ρε..λιγες..ακομα δεκα να'ταν θα καιγατε και το γιουροπ)

an205 είπε...

ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

Paranoia είπε...

Πόσο δίκιο έχεις!

εμείς φταίμε
ο καθένας από μας

που επιτρέψαμε να λεηλατήσουν
τις ψυχές μας

κι ακόμα τους επιτρέπουμε
χωρίς αντιστάσεις

Unknown είπε...

Κι όμως...το "εμείς" σου με χαϊδολογάει. Γιατί δεν συμπεριέλαβες εμάς που δεν πήγαμε να βοηθήσουμε στην πυρόσβεση και ΚΥΡΙΩΣ δεν συνεννοηθήκαμε για την φύλαξη.
Τόσο δύσκολο ήταν;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Aurora*: όλοι είμαστε σε κατάσταση σοκ. Σε νιώθω…

@ diVa: δύσκολο πράγμα η ψυχραιμία…

@ Aggelos Spyrou: να είσαι καλά, Αγγελε…

@ the muppet show girls: Συμφωνώ απόλυτα, είναι δύσκολο, όμως, να αναστήσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας, ειδικά αν πρέπει να αποδιώξουμε τη διχόνοια, εν μέσω εκλογών…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ LOCKHEART: σωστά, Σπύρο. Εμείς είμαστε το κράτος και δεν υπάρχουμε πουθενά…

@ monahikoslikos: ξεχνάμε πολύ γρήγορα, λύκε μου...

@ leila: η απάντηση που ψάχνουμε όσοι μπορούμε ακόμα να σκεφτόμαστε, απλώς, δεν υπάρχει.

@ Citronella: πολύ εύκολα θα επαναπαυτούμε και πάλι στη μακαριότητά μας. Μέχρι να πνιγούμε το χειμώνα, να σκάσουμε από τη ζέστη το καλοκαίρι και να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ fevis: το οφείλουμε στο μέλλον μας, κορίτσι μου…

@ Pan: Φίλε, δεν έχω τον κώδικα, κάνε save as εικόνα-jpg. Έτσι το έκανα κι εγώ.

@ vrakas kostas: όλοι την πάρτη μας κοιτάμε, Κώστα, και κοίτα τι έγινε…

@ unlearn: Την ερώτηση «κβο βάντις», μπορώ να την απαντήσω: Κατά διαόλου…

Lote Alcarin είπε...

Εγώ δεν πρόκειται να αποδώσω ευθύνες. Όσο φταίνε οι βλάκες που δεν την έσβησαν, άλλο τόσο φταίνε οι άλλοι βλάκες που τα προηγούμενα χρόνια δεν εξοπλίστηκαν, άλλο τόσο εμείς οι βλάκες που ψηφίζουμε ή τον Γιάννη ή τον Γιαννάκη. Σε ένα δημοκρατικό σύστημα που δεν σου επιτρέπει να κάνεις δήλωση με την ψήφο σου, που ακόμα και το λευκό πάει σε αυτούς που θα ψηφίσουν όλοι οι βλάκες. Και παντού ακούς για τους ανθρώπους, για τα σπίτια. Κομμάτια να γίνουν. Εδώ καταστρέφεται η οικονομία. Η οικολογική καταστροφή είναι ανείπωτη.. Στρέμματα και στρέμματα δάσους, καλλιέργειες... Ουφ.. Κουράστηκα να γκρινιάζω... Θα μου πεις εσύ τι κάνεις? Ό,τι κάνουμε όλοι μας. Λίγο ανακύκλωση, λίγο δεν πετάω τα σκουπίδια μου στο δρόμο σαν ηλίθιος, λίγο κυκλοφορώ με τα πόδια; Ντροπή και σε μας που τους αφήσαμε να μας αφαιρέσουν την ικανότητα να βοηθήσουμε...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Elena72: η ασύμμετρη βλακεία είναι αήττητη. Δυστυχώς…

@ daydreamer: καλώς σας βρήκα και πάλι…

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ: όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν θεωρούμε το δάσος σπίτι μας. Γιατί δεν έχουμε μυαλό…

@ mourga: Η επόμενη περίπτωση είναι να κάψουν εμάς.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ passer-by: ό,τι είναι μακριά μας από το σπίτι μας «δεν πα να καεί», είναι η αντίληψη που επικρατεί… Δυστυχώς…

@ κοκκινο φιλι: κανείς μας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα αλλάξει κάτι. Αξίζει, όμως, να προσπαθήσουμε…

@ ghteytria: Δεν ξέρω, γητεύτριά μου, αν είναι συγκινητικά. Είναι, όμως, όλα όσα πιστεύω…

@ stavroulina: Σωστά! Με πρωταγωνιστές όλους αυτούς τους ασύμμετρους μαλάκες…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Μαριλένα: Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ανίκανοι είμαστε όλοι να διαφυλάξουμε το δασικό μας πλούτο…

@ Specter: Σοφή ρήση, specter…

@ NIEMANDSROSE: όλα άλλα είναι, αλλά τα έχουμε κάνει να συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους…

@ Νarita: Είναι προφανές ότι δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπα…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ doratsirka: Ίσως, με αυτό που ανέφερες, κάτι να αλλάξει. Αλλά ποιος θα μπορέσει να πράξει με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο συνάνθρωπο;

@ tsaperdona: Αν θυμάμαι καλά, το 7ο αμάρτημα είναι η οκνηρία. Χειρότερη είναι η νοητική οκνηρία…

@ onionfava: Συνήθως, ό,τι φοβόμαστε γίνεται…

@ magsoulini: Πρόληψη και διαχείριση κρίσεων. Οι αιώνιες άγνωστες λέξεις…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Sardonian: Μπορούμε να κάψουμε τα πάντα, click-@. Ό,τι έχει μείνει, δηλαδή…

@ an205: ακριβώς αυτό, φίλε…

@ Paranoia: αυτό είναι το χειρότερο: Ότι ακόμα τους το επιτρέπουμε, χωρίς αντιστάσεις…

@ Ilias Dimopoulos: Όλα δύσκολα μας είναι, Ηλία… Κι αν δεν είναι, τα κάνουμε εμείς δύσκολα…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ lote alcarin: Είδες; Κι εσύ απέδωσες ευθύνες και καλά έκανες. Και για αυτούς που δεν την έσβησαν και για αυτούς που δεν εξοπλίστηκαν και για μας που τους ψηφίζουμε και που τους αφήσαμε να μας αφαιρέσουν την ικανότητα να βοηθήσουμε...

Cle Petridou είπε...

Έχω νιώσει αυτές τις μέρες τον πανικό του 74 στην Κύπρο και δεν σου κρύβω πως κι εγώ άρχισα να "υποψιάζομαι" ασύμμετρες απειλές και δεν ξέρω ακόμη τι να πιστέψω. Όπως και να χει το πράγμα, όποιοι κι αν... αυτό δεν απαλλάσει τις ηγεσίες από το χρέος που έχουν να είναι έχουν σχέδιο δράσης, σοβαρό απέναντι στην όποια απειλή και να είναι ανά πάσα στιγμή ικανοί να προστατευσουν τους πολίτες. Οι δικόι σας, ’οπως και οι εδώ, το μόνο σχέδιο δράσης που μελετούν με την πάσα λεπτομέρεια είναι το θέμα των εκλογών... Αυτό μόνο τους καίει, κι ας χάθηκαν τόσοι άνθρωποι, τόσα χωριά.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Σύντροφε σπύρο,
οι τρομοκράτες που καίνε την Ελλάδα επιτέλους βρέθηκαν. Η γρια που έκαιγε χορτάρια στο χωράφι της είναι μέλος γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης και γιαυτό τη συνέλαβαν πρώτη πρώτη! Είναι ο γνωστός τρομοκράτης Ελ Στουπί Πετρόλ Μπαρούτ που μεταμφιέστηκε σε γριά! Τεράστις επιτυχία!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ για την Αρλέτα: Σαφώς, Κλέλια μου, όλα γίνονται με φόντο τις εκλογές...

@ ΑΠΕΙΡΩΤΑς: Είναι η γνωστή-άγνωστη Λουίζα Στουπιλνκούρ…

Αλεξάνδρα είπε...

Συμφωνώ!

Για να αλλάξει κάτι πρέπει πρώτα να υπάρξει συνειδητοποίηση των λαθών μας.

Αν άρχιζε το γκρέμισμα νομίζω πως όλοι θα νιώθαμε λιγάκι καλύτερα.

Και οι εμπρηστές δεν θα είχαν λόγο να βάζουν φωτιές...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: είναι πολύ βασικό να συνειδητοποιήσουμε τα λάθη μας...