31.12.08

KΑΖΑΜΙΑΣ 2009 - Μέρος Β'

Οι προβλέψεις συνεχίζονται. Αν δεν έχετε διαβάσει το πρώτο μέρος, πατήστε εδώ

ΙΟΥΛΙΟΣ. Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα και εκεί, εν μέσω των μπάνιων του λαού, το πανελλήνιο μένει το φραπέ στο χέρι: Ο Λάκης Λαζόπουλος παντρεύεται τη Μιμή Ντενίση γιατί συνήθως το ζηλεύουμε αυτό που ρεζιλεύουμε και κουμπάρος είναι ο Μητσιάς που το τραγουδάει live, μέσα στην εκκλησία. Η κυρία Μπεζαντάκου συστήνει εταιρεία από κοινού με κουκουλοφόρους και μαζί, σα μια γροθιά ενωμένη, αγοράζουν το θέατρο της Μιμής Ντενίση. Δυναμική απάντηση της μεγάλης τραγουδίστριας Σάσας Μπάστα που δηλώνει ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραιτείται για να προσχωρήσει στο ΚΚΕ, όπου, όμως, η Αλέκα Παπαρήγα έχει στραφεί στην Τέχνη και παίζει άρπα (κόλλα).

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ.
Τον Αύγουστο, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν ειδήσεις, εκτός κι αν γίνει καμιά στραβή και πιάσουν στο ξεκούδουνο καμιά 17Ν...

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ. Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και ο Παναθηναϊκός προηγείται του μισητού αντιπάλου κατά 8 βαθμούς. Ο Θρύλος χάνει από τους πάντες και υπάρχει παραφιλολογία να μετονομαστεί σε Θρήνος. Ο Γιάννης Αλαφούζος πουλάει το «Σκάι TV» και ο αγοραστής είναι ο κύριος Γουλανδρής. Με τα μάτια της Έλλης απολύονται άπαντες από το κανάλι και, πλέον, τη βλέπουμε όλες τις ώρες. Αναγκαστικά, έχει αλλάξει και τους τίτλους των εκπομπών του καναλιού: BBC @ Elli, Oι άγριοι καρχαρίες και η Έλλη, Ελληφρένεια κ.λπ.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ. Το ΕΣΡ διαλύεται εν μία νυκτί και πρόεδρος αναλαμβάνει ο μικρός το δέμας Αλέξης Κούγιας, που δηλώνει – ως ο καλύτερος ποινικολόγος – ότι αφενός θα ποινικοποιηθεί κάθε εκπομπή που δε συνάδει με το ήθος του, αφετέρου, ότι ήταν θέλημα Θεού να γίνει πρόεδρος. Σηκώνει μανίκια και αρχίζει να ρίχνει «μανίκια» σε όλα τα κανάλια που παρουσιάζουν το Λάκη Λαζόπουλο και την Εύη Βατίδου. Ταυτόχρονα, βρίσκει το Βαλιανάτο στο Κολωνάκι και τον δέρνει ξανά. Ισχυρίζεται ότι οι σφαλιάρες ήταν ένα ατύχημα, καθώς προσπαθούσε να διώξει κάτι μύγες κι απλώς ο άτυχος Γρηγόρης βρέθηκε εκεί.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ.
Κι ενώ η χώρα βαρυγκωμά και έχει το «δεν πάει άλλο» ως ψωμοτύρι στο στόμα, ο Καραμανλής θυμάται ότι πρέπει να κάνει και εκλογές. Η διαδικασία σταματά, όμως, καθώς οι Γερμανοί, που έχουν παρεισφρήσει παντού στη χώρα, έχουν αγοράσει ΚΑΙ το υπουργείο Εσωτερικών, οπότε η όλη διαδικασία σταματά. Η Ελλάδα βρίσκεται προ αδιεξόδου, αλλά οι Γερμανοί έχουν την απάντηση που λέγεται «Κώστας Σημίτης». Ήταν ο μόνος που μπορούσε να συνομιλήσει μαζί τους τόσο άπταιστα και οι Γερμανοί, που είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας, τον διορίζουν έπαρχο της Ελλάδας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ. Για να κλείσει όμορφα η χρονιά και για να μην πούμε ότι ο Ομπάμα είναι ντεμέκ πρόεδρος των ΗΠΑ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να δείξει ότι και αυτός τις ρίχνει τις βόμβες του αλλά χωρίς να σκοτωθεί κανείς, ξεκινά επίθεση στην Αλάσκα, ρίχνοντας τα τελευταία αποθέματα βομβών ουρανίου. Μέγιστη βλακεία αφού η Αλάσκα ανήκει στη Ρωσία που ετοιμάζεται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δε θα γίνει, όμως, αφού οι πάγοι θα λιώσουν εντελώς και ο πλανήτης θα οδηγηθεί στην υπερθέρμανση. Οι εξωγήινοι ξεσπούν σε ζητωκραυγές και γράφουν με άσπρα γράμματα στο φεγγάρι «Και δε σας χάλασε, κουφάλες άνθρωποι». Σε μια κίνηση ανθρωπιάς οι άνθρωποι αφήνουν τα μίση και πιάνουν τα όπλα για να πολεμήσουν τον Αλφ και την παρέα του. Ο κόσμος μας, δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος...
Καλή χρονιά, με υγεία!...

12 σχόλια:

σπόρος είπε...

Όχι, όχι, όχι τον 'Αλφ!!!!!!!!!!!

Τι τραγικό τέλος, Θεέ μου, με άγχωσες και δεν είμαι και προληπτικός...

Καλή Χρονιά!!!

(για να ξορκίσουμε το κακό, κκκκκσου...)

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά Σπύρο!!! The best is yet to come :D Φιλιά!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Τι καλά που θα ήταν αν η χρονιά πήγαινε κάπως έτσι.
Χρόνια καλά και δημιουργικά!

ritsmas είπε...

Καλη χρονια φίλε μου. Με υγεία και νασαι πάντα δημιουργικός και σπουδαίος

Γεωργία είπε...

Τι να πω τώρα; Ας πω "καλή χρονιά" μπας και το πιστέψουμε...Αν βγει έστω και ένα από αυτά που λες, ψάξε τρύπα να κρυφτείς! χαχαχα

microsoult είπε...

Θέλω να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου για την παραγωγικότητα σου, αφού εσύ κατάφερες να ανεβάσεις ολόκηρο τον καζαμία, σε αντίθεση με τον υπογράφοντα που βρίσκεται ακόμα στους δύο πρώτους μήνες.
Καλή χρονιά να έχουμε!

Φράνσις είπε...

Ο Αλφ;;!!!!!! Δηλαδή υπαρχει περιπτωση να μας κατσει και στο σβερκο και ο Hulk και το ανθρωπακι της Πιρελλι και ολα τα τερατα του Alien 1,2,3...;;;;; Βρε αηδονακι μου, δε μου δινεις και μενα το κληρονομικο κι εγω για αντιδωρο θα σου χαρισω κατι ξόρκια που εχω περισσευούμενα ε; μουτςςςςςς.

Σπύρος είπε...

Καλη χρονιά να έχουμε Σπυράκο με υγεια αγαπη και εξέλιξη :)! φιλια

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ σπόρος: Βάλε σκόρδα! Χαχαχαχα
Καλή Χρονιά!

@ mikroanalogo: Έρχονται τα καλύτερα, είναι στο δρόμο!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ ΑΠΕΙΡΩΤΑς: Μακάρι να πάει ακόμη καλύτερα!

@ ritsmas: Κι εσύ, Ριτσάκιον!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Γεωργία: Είμαι ήδη σε καταφύγιο!

@ microsoult: Καλή χρονιά και καλά σούλτα-φέρτα, να έχουμε!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ auburn Kate: Αυτά και άλλα πολλά είναι πιθανά!

@ LOCKHEART: Με εξέλιξη, Σπυράκο!