31.5.10

Η μόνη λύση…

(τα καλά πρέπει να τα μοιραζόμαστε, όπως και τις σκέψεις μας)

1. Δανείζουμε οι Έλληνες την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και “εξευρωπαϊσμού” των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομόλογα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4)

2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των “Εταίρων” όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκένταυρών της.

3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους.

4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.

5. Εν τω μεταξύ, σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους

6. Συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε ελληνική (άρα και ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β’ βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία… Ταυτόχρονα, θεσπίζουμε ακόμα πιο εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι εταίροι εισροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με ελληνικά διαβατήρια.
7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.

8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.

Φυσικά και κάνω πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να γίνει το 5…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αα..ευρωσκεπτικίζει η δημοσίευσή σας κύριε Φαν-Πορτοκάλογλου και θα σας μαλώσω..


errorflynn

Erisabetsu-chan είπε...

πολύ ωραίο το ποστ σου επειδή δίδονται σαφείςς και έξυπνες λύσεις μας άρεσε ιδιαίτερα η ελληνοποίηση των μουσουλμάνων που μετά θα κυριεύσουν την Ευρώπη. Επίσης μπορούμε να ψηφίζουμε την Γερμανία για να διοργανώνει όλους τους διαγωνισμούς που υπάρχουν (βλέπε Eurovision) μέχρι να ισοπεδωθεί οικονομικά.

Για δύο ακόμη λύσεις στην κρίση βλέπε το πόστ μας
http://athlieskores.blogspot.com/2010/05/2.html

με τις ευλογίες της Θεάς Καφροδίτης.

JoaN είπε...

"5. Εν τω μεταξύ, σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους"
Ούτε τελεία δεν έχει στο τέλος. Φαντάζομαι από τα γέλια ξεχάστηκε... :s

auburn Kate είπε...

Ουφ με την Κυρια με το αβυσαλεο ντεκολτε!