20.9.07

Σκέψεις προ-Παρασκευής

(Έτσι μου αρέσει να λέω την Πέμπτη. Προ-Παρασκευή, γιατί σε προπαρασκευάζει για το Σαββατοκύριακο)

Σκέψη Νο1
Μετά τα (κωλο)φυλλάδια υποψηφίων εθνοπατέρων που θέλουν «μόνο το καλό της χώρας» – κι άλλα τέτοια ψευτογλαφυρά – κι αμέσως μετά τα φυλλάδια του τύπου «παραπανίσια κιλά στις διακοπές; Τώρα θα τα χάσετε με poutsa-diet», ήρθαν τα φυλλάδια για ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης αγγλικών-γερμανικών-ισπανικών-τιταλικών-σουαχιλέζικων, μόλις σε 3 μήνες από σήμερα, μετρημένο. Και πολλά φυλλάδια από φροντιστήρια προετοιμασίας μαθητών για τις Πανελλήνιες. (ή Πανελλαδικές είναι; Anyway…)
Όλα αυτά τα φυλλάδια τα έβρισκα κάθε πρωί πάνω στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου μου κι επειδή δεν υπήρχε κάδος ανακύκλωσης χαρτιού, έχουν συσσωρευτεί μέσα στο αυτοκίνητο της εταιρείας που εργάζομαι. Πέφτει κάτω ένας αναπτήρας και για να τον βρω θα πρέπει να κάνω… ανασκαφή!
Λοιπόν: Ούτε σας ψήφισα, γελοίοι, που νομίζατε ότι με ένα διαφημιστικό μπορείτε να με πείσετε ότι υπάρχει σε σας ιδεολογία και ότι δεν πάτε για τη μεγάλη αρπαχτή. Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι μπορείτε να με πείσετε να ψηφίσω κάποιον από σας, θεωρώντας ότι η πολιτική σκέψη είναι προς διαφήμιση.
Ούτε έχω ανάγκη από ξένες γλώσσες, ούτε από μαθήματα Έκθεσης
, αν θέλετε παραδίδω κιόλας, το έκανα στο παρελθόν και είχαν περάσει οι μαθητές μου. (Όλοι, εκτός από μία μαθήτρια που δεν πέρασε γιατί έμεινε έγκυος, όχι από μένα και παντρεύτηκε! Και στα δικά σας!)
Σήμερα το πρωί βρήκα και ένα φυλλάδιο για μια συναυλία όπου θα τραγουδήσει, μεταξύ άλλων, ο Κότσιρας, για την ανακούφιση των πυρόπληκτων.
Και ρωτώ: οι πολιτικοί που θέλουν να προστατεύσουν την Ελλάδα και τα δάση, οι φροντιστηριάκηδες που δεν θέλουν μαθητές ξύλα-απελέκητα, πόσο μάλλον ξύλα και δάση καμένα και κατεστραμμένα, οι καλλιτέχνες που στέκονται δίπλα στους πυροπαθείς, γιατί…

…ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ;
(εκτός κι αν, σε κάποιες περιπτώσεις, το χαρτί είναι οικολογικό και δεν το είδα να αναγράφεται κάπου…)

Σκέψη Νο2
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα οντισιόν για ένα γυναικείο περιοδικό που θα σκάσει μύτη οσονούπω στον εκδοτικό χώρο, όπου πρότεινα να γράφω για το πώς βλέπει ένας άντρας τις γυναίκες. Η διευθύντρια σύνταξης ήταν απολύτως σύμφωνη, ο αρχισυντάκτης το ίδιο (απίστευτοι τύποι και οι δυο τους, φοβερά παιδιά!) αλλά, τελικά, κόπηκα, απορρίφθηκα απ’ τον εκδότη του περιοδικού γιατί…

…ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ
Αν ήμουν gay, όπως μου μετέφεραν, θα είχα πάρει τη θέση!…

Με τους gay δεν έχω κανένα θέμα, δεν μπορούν να με απασχολούν οι σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός, έχω φίλους gay που θαυμάζω για αυτό που είναι, αλλά, πείτε μου, στη δική μου περίπτωση, που ήθελα να κάνω άλλη μια δουλειά για να αυξήσω το ταπεινό μου εισόδημα, δεν μιλάμε για κοινωνικό ρατσισμό;
Ένας φίλος μου, που του είπα τι έγινε, μου απάντησε ότι «για να βρεις μια δουλειά σήμερα, πρέπει να τον παίρνεις». Εννοείται ότι δεν συμφωνώ με την υπεραπλούστευση αυτή, αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ψάχνω για κάτι άλλο για να ζήσω.
Όπου ο αντίστοιχος εκδότης σ’ αυτό το «κάτι άλλο», θα πρέπει να είναι πραγματικά open mind και θα έχει στο μυαλό του ότι για να απορρίψεις έναν δημοσιογράφο, θα πρέπει πρώτα να τον βάλεις να γράψει. Ένα και μόνο γαμοκείμενο, για να δεις τις ιδέες που κατεβάζει η γκλάβα του…
Με την πουστιά έχω θέμα. Και τις περισσότερες φορές στη ζωή μου, έχω γίνει αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς από αποκαλούμενους ως “straight”…

Σκέψη Νο3
Το τελευταίο διάστημα, πιο σωστά, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, παρατηρώ ότι οι γυναίκες παραμένουν όμορφες και περιποιημένες, σε αντίθεση με τους περισσότερους άντρες που κυκλοφορούν ατημέλητοι, με χάλια επιλογές ρούχων, βρώμικων παπουτσιών και νυχιών, ενώ μια μπόχα αναδύεται μόλις τους πλησιάσεις, κάτι σαν τον γαλλομαθή κούναβο των κινουμένων σχεδίων!
Άει να χαθείτε, βρωμιάρηδες, που λέτε ότι οι γυναίκες δεν σας κάθονται «γιατί έχουν χαθεί οι ρόλοι», ως διατείνεστε.
Δεν έχουν χαθεί οι ρόλοι. Τα κύτταρα του οσφρητικού νεύρου της μύτης των γυναικών έχουν χαθεί, απ’ την μπόχα σας…
Σκέψη Νο4
Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό σας τρέχει στο Σαββατοκύριακο. Σε λίγα και απλά, που είναι και τα σημαντικά σ' αυτή τη ζωή. Όπως το να ατενίζεις ένα πέλαγος, όπως αρτίστικα δείχνει και η φωτογραφία.
Το απέραντο της θάλασσας, είναι το μοναδικό αντίδοτο στο απέραντο τίποτε που συναντούμε συχνά γύρω μας. Αρκεί να έχεις καλή παρέα. Που μπορεί να είναι και μόνο ο εαυτός σου...
καλό ΣΚ! Τα λέμε τη Δευτέρα...

54 σχόλια:

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα, πώς ως γκέι θα μίλαγες για τις γυναίκες και δη, για το πώς βλέπουν οι άντρες τις γυναίκες;;;
Να συμπεράνω πως όποιος γράφει σε περιοδικό για τις σχέσεις αντρών και γυναικών,είναι γκέιιιιιιιιιιιι;

satya είπε...

Και γιατί ένας άντρας γκέι να γράφει πως βλέπει τις γυναίκες???? Μπερδεύτηκα γαμωτι.......

satya είπε...

(κοίτα ταυτιση με τον/την συνάδελφο μπλόγκερ!!!!!)

Αλεξάνδρα είπε...

Σ΄αυτήν την χώρα δεν υπάρχει αξιοκρατία. Υπάρχουν όλα τα άλλα...

Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα της χρήσης χαρτιού που παράγεται από δέντρα. Αλλά είπαμε 2007 έχουμε. Στην Αμερική την ανακύκλωση την έχουν καμια 30αριά χρόνια ήδη στην συνείδησή τους. Που θα πάει θα έρθει και εδω...

Τα είπες και ξεθύμανες, ελπίζω.

Καλό Σαβατοκύριακο

kelly alamanou είπε...

O εκδότης του περιοδικού έχει δηλαδή αδυναμία στους gay?
Oύτως η άλλως αυτός ΕΧΑΣΕ!!!!
που δεν σε πήρε στο περιοδικό...

daydreamer είπε...

Μπορείς να ξαναάρχιζες παραδόσεις σε μαθητές ή να πίασεις τα all time classic περιοδικά όπως η σουπερ Κατερίνα ή να γινείς και συ gay(καλά μη βαρας)?Υπέροχο ΣουΚου σου ευχομαι!!!

kanataki είπε...

α σκέψη (οικολογική) Αν μη τι άλλο λέγεται και Κότσιρας.όχι Κότσιφας...τι τον νοιάζει???


β σκέψη (ομοφοβική)
γάμησε τα .ένα πλεονέκτημα έδρας είχαμε οι γκόμενες πάει και αυτό.
μεταφέρθηκε σε σας.Μα και σύ....χάθηκε να αφήσεις μια υποψία(κάνω πλάκα)

γ σκέψη (βρωμερή)
γεγονός.
κάποιος να τους μιλήσει για το rexona

δ σκέψη (λάθος)
σκέφτομαι να τσακίσω κανά σαντουιτς που έχω πεθάνει της πείνας!!

Valisia είπε...

Katarxhn nomizw oti to ta3idaki auto pou 8a kaneis(vlepe prohgoumeno post) 8a se anazwgonhsei.
Kata deuteron, pistevw oti h dikaiologia pou sou edwsan htan toulaxiston geloia. Kai gay na hsouna pali den 8a se pairnane giati mporei na htan omofulofovikoi.
Kata triton, pio vrwmeroi andres apo tou Agglous den uparxoun.
Kai kata tetarton kalo savvatokuriako!

X-myalismenos είπε...

Eίναι πολύ άσχημο να σου στερούν το ψωμί σου γιά μαλακίες.
Το ξέρω και το χω νοιώσει κι εγώ παλιά.
Αλλά σχεδόν πάντα αμέσως μετά...έσκαγε κάτι καλύτερο ;)

Σοφία είπε...

Δεν έχουν χαθεί οι ρόλοι. Τα κύτταρα του οσφρητικού νεύρου της μύτης των γυναικών έχουν χαθεί, απ’ την μπόχα σας…

Πέστα χρυσόστομε!

iro* είπε...

Συμφωνω με το πρωτο, για το χαρτι, το εχω σκεφτει κ εγω!! (αληθεια! :p)
Οσο για το δευτερο... τι να πω??? Μπορεις να πεις αν θελεις το πως βλεπεις τις γυναικες στο μπλογκ σου, γιατι αν περιμενουμε απο τα περιοδικα, μαλλον θα παραπλανηθουμε... ;)
Κ με το τριτο ΣΥΜΦΩΝΩ!!! .-
σoυ στελνω πολλη πολλη θαλασσινη απεραντοσυνη!!!
Καλο ΣΚ να εχεις!!
***

tzotza είπε...

καλα εσκισες με αυτο το post σπυρο!!!
πραγματικα!!!
στο δικο μου αυτοκινητο μαζι με ολα αυτα τα χαρτια απο τις εκλογες και ολα τα αλλα, ειναι και αμετρητες εφημεριδες και περιοδικα που τις πηγαινω καθημερινα βολτα ψαχνοντας εναν αδειο καδο για ανακυκλωση εδω στο περιστερι που να μην εχει σκουπιδια!!τι να λεμε!!!
καλο σαββατοκυριακο να εχεις!!

μαριάννα είπε...

Πρέπει να είναι κλασικός εκδότης ο τύπος. Γι αυτό οι περισσότεροι έχουν αυτή την καλή φήμη... Τους σιχαίνεται ο κόσμος. Κι όχι άδικα.
Σπύρο να σε ρωτήσω κάτι. Από το όσο σε ξέρω, κρίνω ότι θα μπορούσες να αναλάβεις μια χαρά κάτι δικό σου. Γιατί δεν κάνεις έναν ραδιοφωνικό σταθμό δικό σου ή ένα περιοδικό δικό σου; Ρίσκο δε θα είναι και αξίζει τον κόπο.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα σε μερικούς μήνες κι εγώ κάτι τέτοιο θα κάνω, εκτός των άλλων. Ραδιόφωνο σίγουρα. Για σκέψου το...
Καλό ΣΚ σε όλους!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κοίτα να περάσεις όμορφα το Σ/Κ σου και στην άκρη οι πολλές σκέψεις.
Have a nice W/K!...(είδες; επηρεάστηκα...)

Γλαρένιες αγκαλιές

Φράνσις είπε...

Ποιος σε απερριψε γλυκο μου χερουβειμ να του ρίξω αγαποβότανο να μουρλαθει μαζί σου; Εχω όμως μια παρατήρηση να κάνω Σπυρουλη στα της απορριψης και στα της αιτολογίας της:Αν είσαι άντρας, το "πρόβλημα" εντοπίζεται στο ότι δεν είσαι gay, δεν [παιρνεις τη δουλεια λογω αντιρατσιστικού ρατσισμου.Οταν είσαι γυναικα και δηλώσεις gay,παιρνεις τη δουλεια μεν αλλα σου κανουν το βιο αβίωτο δε,επειδή τη σήμερον, ακομη, το να εισαι gay είναι τελικα στο βαθος αποδεκτο μονο για τους άντρες... Ξερω τι σου λέω. Φιλι γλυκε μου Σπυρουλη, να προσεχεις.Και να ξεκουραστεις, εχει και Νυχτες Πρεμιέρας!!

Φράνσις είπε...

(2):Αυτη η διαπιστωση της σκέψης 3 ειναι ο,τι πιο εύστοχο έχω διαβασει/ακουσει απο άντρα τον τελυταιο καιρό.Πες τα Σπυρουλη μου, τουλαχιστον οταν ε΄νας άντρας αναγνωρίζει τον κακως εννοούμενο αντρισμο που διεπει αρκετους ομοφυλούς του, τοτε μπορουμε ακομη να ελπίζουμε....ότι καποιοι απο σας ανηκουν στο ανθρωπινο, εκπολιτισμένο,είδος.Φιλι tweety.

------ είπε...

-Τα φυλλάδια φέρτα στα Βριλήσσια που έχουμε κάδους μπλε για ανακύκλωση.
-Στο επόμενο περιοδικό κάνε το gay.
-Δυστυχώς αν ένας άντρας είναι καθαρός και πλυμένος στην καλύτερη περίπτωση τον κατατάσσουν στους μετροσεξουαλ.
-Καλό ΣΚ

Xνούδι είπε...

και έχει και Patti αύριο...

Καλό ΣΚ όμορφε Σπύρε...

industrialdaisies είπε...

Αν μη τι άλλο, αντιλαμβάνομαι τις σκέψεις που ώθησαν στην πρόσληψη του gay συναδέλφου. Οι γυναίκες είναι επικίνδυνο θέμα για να γράφει κάποιος που το ζει από κοντά. Από μακριά κι αλάργα κάτι γίνεται... (Για αυτό γράφουν για τις γυναίκες σαν να τις ενδιαφέρουν μόνο τα φρουφρού και οι άνδρες...)

Όσο για τον Pepe, λίγα τα λόγια σου συκοφάντη! Ο Pepe είναι ερωτύλος -οι βρωμύλοι που περιγράφεις απλά γελοίοι! :)

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Μαριλένα είπε...

Aυτό ΄με τα φυλλάδια το έβρισκα άκρως προκλητικό.
Και άκρως αποκρουστικό επίσης.

Καλό Σαββατοκύριακο να 'χετε :))

JoaN είπε...

!!!!!!!!
?!

Βασιλική Ν. είπε...

θα πάρω την θετικότερη εκδοχή...
Κανενας άντρας δεν μπορεί να υμνήσει την γυναίκα όπως ένας γκέυ, πολύ απλά γιατί στην δεύτερη περίπτωση η γυναίκα είναι ένα πλάσμα τόσο εξιδανικευμένο, τόσο θελκτικό και απόμακρο ταυτόχρονα, τόσο φανταστικό και ασυλληπτα απτό που στην περίπτωση ενός ταλαντούχου γκέυ μπορεί όντως να καρπίσει κείμενα πολύ ξεχωριστά. (Εννοείται πως δεν συμμερίζομαι την απόφαση του εκδότη λέγοντας αυτά, απλά πιθανόν να υπάρχει κι ένα τέτοιο σκεπτικό -αν οι εκδότες σκέφτονται-...)
Στην πραγματικότητα είναι μόνο ζήτημα ταλέντου. Αν είσαι ατάλαντος ό,τι και να είσαι δεν σε θέλει. Αν έχεις ταλέντο είτε έτσι είτε αλλιώς θα προχωρήσεις, οπότε εσύ τουλάχιστον μη σκας καθόλου.
Καλό Σαββατοκύριακο!
-για τα άλλα που γράφεις, τι να πω περισσότερο, τα λες όλα-

2Σx2 είπε...

Νο1
Ααααα, εσύ γκρινιάζεις που δεν πήρες τη δουλειά αλλά τα παιδιά που μοιράζουν φυλλάδια και βγάζουν ένα χαρτζιλίκι δεν τα σκέφτεσαι!

Νο2
Δεν πιστεύω να σου μπαίνουν ιδέες και για μια στήλη να κάνεις καμιά παράξενη! :ppp.
Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι σε αυτούς τους χώρους οι gay έχουν γίνει must. Δεν είσαι trendy αν δεν έχεις μερικούς στο δυναμικό σου! Πάρε τα μεσημεριανά προγράμματα για παράδειγμα.

Νο3
Ο άντρας πρέπει να μυρίζει αντρίλα, τέλος!

Νο4
Καλό Σαββατοκύριακο! Και μακριά από κακές παρέες, χοχοχοχο!

Ανώνυμος είπε...

Ορθές οι σκέψεις και η καταλληλότερη απάντηση της Νανάς Τσούμα!
Καλό ΣΚ, φιλιά!

MARIA ANDREADELLI είπε...

Να γι’ αυτό βλέπεις τόσες κοπέλες μόνες.
Άμα διαβάζουν άρθρα περιοδικών για το πώς βλέπει ένας άντρας τις γυναίκες γραμμένα από γκέι, τι να περιμένει κανείς; Το πολύ-πολύ να κονομήσουν κανένα μπάι και μετά…!!
Αλλά σάμπως ξέρουν ένα όνομα τι μέρος του λόγου εκπροσωπεί; για να το ήξεραν…Απ’ την άλλη πάλι θα γίνω λίγο κακιά και να το πω ή να μην πω το καλά να πάθουν;
Καλό Σαββατοκύριακο!!

magsoulini είπε...

Σχέσεις ανδρών-γυναικών γραφόμενες σε περιοδικό, όταν δεν εξυπηρετούν συγκεκριμένο life-style πως θα αυξήσουν τις πωλήσεις; Δεν τις γράφεις κανονικά τις σχέσεις ανδρών και γυναικών, έτσι κι αλλιώς αυτές για να τις ζούμε είναι...Αν του πρότεινες να γράψεις για τις σχέσεις γκέι-γυναικών ίσως σε προσλάμβανε. Αν θέλει γκέι για άνδρες-γυναίκες, τότε θέλαι γυνάκα για άνδρες-γκέι και άνδρα για γυναίκες-γκέι...μάλλον φταίνε τα μαθηματικά που διαβάζω και το είδα επαγωγικά...Εύχομαι, να απολαμβάνεις ένα καφεδάκι, τέτοια ώρα...συντροφιά με κομψότατες Παρισιάνες!

BioLogos είπε...

Σπύρο επειδή είμαι και λίγο αγράμματος και τα αγγλικά μου λίγα μπορείς να μου εξηγήσεις
τι σκατά είναι αυτό το λάϊφστάϊλ.
Πως δουλεύει αυτή η έντυπη επιχείρηση (εκδοτική κομπίνα)εν Ελλάδι?

Καλές πτήσεις :)))
Kαλή επάνοδο.

an205 είπε...

1)ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ:
ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟ ΦΟΙΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΠΛΑ,
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΒΙΒΛΙΑ (ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ)
2)ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
3)ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ, Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ (ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ)

diva είπε...

Χειροκροτώ:-)

Σπύρος είπε...

ΤΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!! αυτοι εχασαν Σπυρακο εναν εκπληκτικο αρθρογραφο..

Να σου πω ...κανε ενα θεμα εδω στο blogg πως οι αντρες βλεπουν τις γυναικες θελω την γνωμη σου και την αντιληψη σου στο θεμα ...θα περιμενω ..

ci είπε...

Το απέραντο της θάλασσας, είναι το μοναδικό αντίδοτο στο απέραντο τίποτε που συναντούμε συχνά γύρω μας. Αρκεί να έχεις καλή παρέα. Που μπορεί να είναι και μόνο ο εαυτός σου...

-> Ακριβώς έτσι.
Καλή εβδομάδα, καλά μυαλά στον εκδότη, his loss.

Vrakas Kostas είπε...

Χμ!!!Πως ευρεθην,το πηλικιον του..ναυτου,εις τας γυμνας ωμοπλατας του..εκδοτα;;!!!

Я верю в Сталина είπε...

Παρακαλώ, θα μπορούσα να είμαι στο casting των δεσποινίδων/μοντέλων του περιοδικού; Κι εσύ βρε πουλάκι μου, σ[άσε λίγο τον καρπό! Χασαμε τα κοννέ...

Καλημέρα!!! Sverige calling

E είπε...

Καλή εβδομάδα, ελπίζω καλύτερη από την προηγούμενη :)

Φιλια,
Ε.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ η ψυχη μου το ξερει: Δεν είναι κανόνας, αλλά αλίμονο αν προσλαμβάνεσαι λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεών σου!

@ satya: Ξέρω γω, μωρέ, με τον κάθε βλάκα;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Αλεξάνδρα: Κάποια στιγμή θα έρθει κι από εμάς…

@ rodoula-kelly: Εγώ έχασα, Κέλλυ μου. Αυτός, καθόλου!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ daydreamer: Μάλλον θα αρχίσω ξανά τα ιδιαίτερα!

@ tsaperdona: είπε...
α σκέψη: Μήπως εννοείς Κότσυφας?

β σκέψη: Σιγά μην προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι. Άλλωστε, χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.

γ σκέψη: κάποιος να τους μιλήσει για την… αμμοβολή

δ σκέψη: δεν κάνεις δίαιτα;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Valisia: Μια χαρά θα είναι το ταξιδάκι…
Το κακό είναι ότι δεν αποτελεί δικαιολογία. Το πίστευε…Όντως, οι Αγγλοι είναι οι βρωμερότεροι όλων!

@ EXARCHIOTIS: Από στέρηση ψωμιού για μαλακίες, άλλο τίποτε.
Κάθε εμπόδιο για καλό, όμως…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Σοφία: Τα λέω, Σοφάκι μου!

@ iro*: Τα λέω από το μπλογκ, έλεγα, όμως, μήπως έβγαζα κάνα ψιλό, για να πληρώνω τους λογαριασμούς πιο εύκολα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ tzotza: Αν κάναμε όλοι τέτοιες σκέψεις όλα θα ήταν καλύτερα…

@ ghteytria: Κλασικός μαλάκας είναι ο εκδότης, απλώς!

Δεν μπορώ να φτιάξω δικό μου ραδιοφωνικό σταθμό γιατί χρειάζονται πολλά χρήματα. Πολλά, όμως. Θες να γίνεις ο χρηματοδότης μου;
:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ: Μια χαρά πέρασα!

@ auburn Kate: Αντε, ντε, ρίξε κάνα αγαποβότανο!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Nana Tsouma: Προς το παρόν, νανούκο, τα φυλλάδια τα… κάνω βόλτα!
Και είμαι μετροσεξουαλ. Εγώ κι ο Μπέκαμ!

@ Xνούδι: people have the power, χνουδένια μου! Δεν την είδα, την έχω δει παλιότερα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ industrialdaisies: Επικίνδυνο θέμα οι γυναίκες; Το πιο επικίνδυνο, δεν υπάρχει καμία συζήτηση!
Ο Pepe είναι ερωτύλος, αλλά ψιλομποχάει, μωρέ!

@ Μαριλένα: Προκλητικότατο. Αλλά τι τους νοιάζει, Μαριλού;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ JoaN: μου αρέσουν οι σαφείς άνθρωποι, με επιχειρήματα!

@ Βασιλική Ν.: Σκέφτονται κι οι εκδότες; Από πότε;
Χαχαχαχαχαχα
Το ταλέντο δεν έχει σχέση με τον τρόπο που επιλέγεις να κάνεις σεξ! Είναι σίγουρο αυτό. Και όχι προτού δοκιμάσεις κάποιον…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ 2Σx2:
Νο1
Για να μην κουράζονται τα έγραψα!

Νο2
Ναι, θα κάνω τη θεία Σπυριδούλα που συμβουλεύει!

Νο3
Έτσι, έτσι!

Νο4
Μόνο κακές παρέες κάνω, κλίκα!

@ onionfava: Αν και καθήμενος, ορθώς σκέφτομαι (κάποιες φορές!)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ POETIC SIN: Δεν είμαι σίγουρος αν οι κοπέλες είναι από αυτό μόνες τους…

@ magsoulini: Μάλλον φταίνε τα μαθηματικά! Καλό διάβασμα! Ταξίδι πάω Τετάρτη-Πέμπτη…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ BioLogos: Lifestyle είναι αυτό που παίζει η τηλεόραση, μεταδίδει το ραδιόφωνο, διαβάζεις στα περιοδικά. Όλα για το φαίνεσθαι και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. Η έντυπη επιχείρηση λειτουργεί όπως όλες οι καθώς πρέπει κομπίνες!

@ an205: σας ευχαριστούμε για τις νέες κυκλοφορίες!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ diVa: Ποδοκροτώ:-)

@ LOCKHEART: θα το κάνω σε λίγες μέρες το θέμα, Σπυράκο!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Citronella: Καλά μυαλά δε λες τίποτε, κορίτσι μου!

@ vrakas kostas: Διανύουμε τη… ναυτική εβδομάδα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ dimosthenis s.: Αυτό είναι το κακό! Ότι δεν έχω… κράτημα!

@ Elena72: Μακάρι! Κι η δική σου να είναι καλύτερη!

Cle Petridou είπε...

"Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω
και θα πω και μια κουβέντα παραπάνωωωω"

Όμως Σπύρο μου μη ξεχνάμε πως υπήρξε εποχή που οι... πολύ gay, τουλάχιστον, αντιμετώπιζαν ανάλογο ρατσισμό. Γι’ αυτό κάνε κουράγιο μέχρι να βρεθούν οι νέες ισορροπίες.
Όσο για τους βρωμίλους, χτυπά και ξαναχτύπα!

kanataki είπε...

αμάν πια
οξεία δεν σου ξεφεύγει....

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ για την Αρλέτα: περαστικά και γρήγορα να είναι, Κλέλια μου!

@ tsaperdona: όχι, βέβαια! (και) γι' αυτό πληρώνομαι!

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
με ηρωα εναν αμφι που περιγραφει τις εμπειριες του με γυναικες και ανδρες