6.11.07

Πόσο ηλίθιος είσαι, ρε;

(μου το έστειλε φίλος με μέιλ και το δημοσιεύω πάραυτα!)

Τα Βραβεία πήραν το όνομά τους από την 81χρονη Stella Liebeck η οποία έχυσε ζεστό καφέ πάνω της και κίνησε αγωγή στα McDonalds την οποία φυσικά και κέρδισε. Η υπόθεση ενέπνευσε τη δημιουργία των Stella Awards για τις πιο γελοίες και εξωφρενικές αγωγές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποιοι είναι οι… ηλίθιοι νικητές της χρονιάς;

5η Θέση: H Kathleen Robertson από Austin κέρδισε $80,000 κινώντας αγωγή σε ένα κατάστημα επίπλων αφού στραμπούλισε τον αστράγαλό της στο κατάστημα. Η κα Robertson έπεσε κάτω όταν σκόνταψε πάνω σε ένα μικρό παιδί. Φυσικά οι ιδιοκτήτες έμειναν έκπληκτοι όταν κλήθηκαν να πληρώσουν, αφού το άτακτο παιδί ήταν γιος της κυρίας!

5η Θέση (Ισοπαλία): Ο 19χρονος Carl Truman από Los Angeles κέρδισε $74,000 και ιατρικά έξοδα όταν ο γείτονάς του πέρασε με το αυτοκίνητο του πάνω απ’ το χέρι του. Φυσικά ο Truman δεν πρόσεξε ότι ήταν κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει τις ζάντες από τους τροχούς.

5η Θέση (Ισοπαλία 2): Ο Terrence Dickson από την Pennsylvania έφευγε από το σπίτι που είχε κλέψει μέσα από το γκαράζ. Δεν κατάφερε όμως να βγει έξω καθώς η αυτόματη πόρτα του γκαράζ είχε χαλάσει ενώ δεν μπορούσε να μπει πίσω στο σπίτι αφού η πόρτα είχε κλείσει. Καθώς οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρίσκονταν σε διακοπές για 8 μέρες ο κ. Dickson παρέμεινε κλειδωμένος στο γκαράζ πίνοντας Pepsi και τρώγοντας φαγητό του σκύλου. Κίνησε αγωγή για ψυχολογικό στρες και κέρδισε $500,000.

4η Θέση: Ο Jerry Williams από το Arkansas κέρδισε $14,500 και κάλυψη ιατρικών εξόδων όταν των δάγκωσε στον… κώλο ο σκύλος του γείτονα. Οι ένορκοι ήταν λίγο επιεικείς αφού θεώρησαν ότι ο σκύλος προκλήθηκε μιας και ήταν δεμένος την ώρα που ο Williams προσπαθούσε να τον πυροβολήσει.

3η Θέση: Ένα εστιατόριο στη Φιλαδέλφεια αναγκάστηκε να πληρώσει αποζημίωση $113,500 όταν η Amber Carson γλίστρησε πάνω σε ένα αναψυκτικό και έσπασε τη λεκάνη της πέφτοντας στο πάτωμα. Το αναψυκτικό βρισκόταν στο πάτωμα επειδή ένα λεπτό προηγουμένως το είχε πετάξει στον φίλο της με τον οποίο τσακωνόταν!

2η Θέση: Η Kara Walton από το Delaware κέρδισε την αγωγή που κίνησε σε ιδιοκτήτη νυκτερινού κλαμπ όταν έπεσε από το παραθυράκι της τουαλέτας σπάζοντας και τα 2 μπροστινά της δόντια. Η Walton προσπαθούσε να φύγει από το κλαμπ από το παράθυρο για να μην πληρώσει το λογαριασμό. Κέρδισε $12,000.

1η Θέση (Άξια!): H νικήτρια της χρονιάς είναι η κυρία Mere Grazinski από την Oklahoma . Η κα Grazinski αγόρασε ένα τροχόσπιτο μήκους 32 ποδών. Επιστρέφοντας σπίτι από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στον αυτοκινητόδρομο έβαλε το cruise control στα 70 μίλια και άφησε το τιμόνι για να πάει να φτιάξει σάντουιτς!!! Φυσικά το τροχόσπιτο ξέφυγε της πορείας του και αναποδογύρισε! Η κα Grazinski κίνησε αγωγή στην εταιρία κατασκευής του τροχόσπιτου γιατί κανείς δεν τη συμβούλεψε ότι το cruise control δεν είναι και αυτόματος πιλότος. Κέρδισε $1,750,000 και ένα καινούργιο τροχόσπιτο. Η εταιρία αναγκάστηκε να αλλάξει τα εγχειρίδιά της σε περίπτωση που υπάρχουν κι άλλοι ηλίθιοι σαν την κυρία.

Ποιος είναι ο ορισμός του ηλίθιου για εσάς;

50 σχόλια:

Εvgenia Tr είπε...

δύσκολα βάζεις βραδιάτικο :Ρ

ηλίθιος είναι κάποιος που δεν "θέλει" να κατανοήσει αυτό που λες. που θα δείξει ότι έχει καταλάβει κ δεν θα κάνει την δουλειά , καταφέρνοντας να σε νευριάσει και να πεις "πως αν δεν το κάνω εγώ , τίποτα δεν γίνεται σωστά".

ηλίθιος μπορεί να είναι κ κάποιος που θα τον/την αποκαλέσεις "ζωο" και κατά την ώρα της οδηγήσεως :Ρ χεχε

πάντως αυτοί που πήραν τα βραβεία μια χαρά ευφυέστατους τους βρήκα. Ηλίθιοι πρέπει να ήταν οι δικαστές!

το θεϊκό θα ήταν κάποιος , να έχανε τελικά την δίκη και να έκανε μήνυση στους δικαστές για ψυχική οδύνη κ να κέρδιζε!

Vrakas Kostas είπε...

Και πως θες να ξερω γω ρε;;;!!!
Τα βαλαμε ..ποτε μαζι;;!!!
Συμπληρωσε αν θες το ονομα σου εδω(.........) με δικια σου ευθυνη παντα και...τα λεμε!!!
Να ουμ!!

diva είπε...

Ο Δήθεν Τάχαμου και Άμα..
ε;-)

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Όποιος το παίζει έξυπνος,Σπύρο μου!

Unknown είπε...

τριτη απογευμα (αληθινο γεγονος ε!), μαγαζι ξινομασταν απο την βαρεμαρα.μπαινει μια πολυ ομορφη κοπελα "συγνωμη μηπως ξερετε που μπορω να βρω ειδη μανικιουρ?" "ναι διπλα θα πας στην στοα", "ααα ναι αυτον τον "Α" μου τον ειπαν κ στην σχολη!που ειναι?!"...την κοιταζω με υφος 'μας κανει πλακα' κ της δειχνω διπλα!

Σπύρος είπε...

Υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν τους ηλίθιους και τους βολέυεει αυτό το κουστουμάκι μην το ξεχνάμε..Ηλίθιος = χμ...ο δήθεν, ο ξερολας, ο να μην κατανοεί τα βασικά λογικά πράματα..και απλα αυτός που στην κουβέντα σου σπάει κυριολεκτικά τα νεύρα.:):):)

BioLogos είπε...

Ηλίθιοι είναι όσοι ανέχονται τους ηλίθιους.

Τί είπα πάλι ο άνθρωπος.Και για το σπαμ δες κι εδώ .

Aurora* είπε...

Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα την!! Μα τι λες τώρα, ηλίθια κι έβγαλε τόσα λεφτά? Τότε εγώ που έχω μόνο ένα μισθό, είμαι πανηλίθια

Я верю в Сталина είπε...

Σπύρο καλημέρα! Τώρα πες μου, όμως ειλικρινά, σου φαίνονται όλοι αυτοί που περιέγραψες για ηλίθιοι; Μάλλον οι ένορκοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία...

Valisia είπε...

only in America!
Ηλίθιος είναι ο μαλάκας που με πέρασε στα φανάρια στρίβοντας αριστερά για να αποφύγει την ουρά.
Ηλίθιος είναι ο ΟΤΕ και το προσυπογράφω.
Ηλίθια είναι η χοντρή που καθόταν από πίσω μου στο αεροπλάνο και έκλανε.Με το μπαρδόν δηλαδή!

Φράνσις είπε...

Καταρχάς αηδονακι μου όλοι αυτοι αν δεν κανω λάθος,κατα το ελληνικο δίκαιο, θα επαιρναν μειωμενη αποζημίωση λογω συντρεχόντος πταίσματος.Μη σου πω οτι σε καποιες περιπτώσεις ίσως και να μην επαιρναν.Αλλα το νομικό ψείρισμα ολο και τιποτα ψιλα σου βγαζει.Ορισμος του ηλιθιου; Μα αυτος που δεν έχει επιγνωση της ηλιθιότητάς του! Φιλι tweety μου.(Χτες βραδυ μετα το δευτερο μήνυμα δεν είχα μοναδες να σου στειλω καληνύχτα ,γκρρρρ.) Μακια.

tzotza είπε...

δυσκολο να πεις..ειναι περα απο μενα σπυρο μου!!!
(χαχαχαχα!!!)

μια ομορφη μερα να εχεις!!
φιλια!
:)

MARIA ANDREADELLI είπε...

Σπύρο, με πρόλαβες…
Έχω ξεκινήσει ήδη να γράφω για τον ορισμό του ηλίθιου τον οποίο συνάντησα το καλοκαίρι που μας πέρασε…!
Εν συντομία, είναι ένας τύπος που ήρθε μαζί με την καλή του στην παραλία να κάνει μπάνιο οδηγώντας μια γουρούνα που λυσσούσε και γκάζωνε πάνω στα βότσαλα…όμως το καλό δεν είναι αυτό…Το ουάου της υπόθεσης είναι ότι ήρθανε έτσι από το σπίτι τους που βρισκόταν σε απόσταση μετά βίας… είκοσι μέτρων!!!!! Κατάλαβες;;;

Xristos είπε...

Ηλίθιος είναι κάποιος που ενώ ξέρει ότι είναι ηλίθιος, δεν κάνει κάτι για να μην είναι... Το Jerk it out που παίζει στην κεντρική σελίδα των χαμηλών πτήσεων είναι τυχαίο;;;

? είπε...

ε φυσικά όλοι οι δικαστές που τους δικαίωσαν είναι οι ηλίθιοι!

maria λεμονατη! είπε...

ανασφαλεια μου δημιουργηθηκε μεγαλη οτι οσα δε φερνει ο χρονος τα φερνει η στιγμη και ειμαστε απροστατευτοι σε καθε ηλιθια αποφαση των δικαστων που δινει το πρασσινο φως σε κατι ηλιθιους μυνητες να κερδιζουν λεφτα απο το αξεστο θρασος τους. αυτες οι συνηθειες δεν εχουν ερθει ακομα στα μερη μας αλλα εμεις εχουμε αλλα...

Maria Mikro Analogo είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Λοιπόν, ξέρεις πόσες τέτοιες αποζημιώσεις δεν έχω διεκδικήσει; Θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής μου γμτ... :-Ρ (και συνεχίζω: χαχαχαχαχαχαχα!!!!). Αφήνω το ερώτημά σου αναπάντητο προς το παρόν λόγω ίωσης (δεν παίρνει και πολλές στροφές ο εγκέφαλος έτσι). Αν παρ' ελπίδα στρώσω, θα επανέλθω :-) Καλημέρες :-D

Αλεξάνδρα είπε...

"Μην ασχολείσαι με τους ηλίθιους, αλλά μην υποτιμάς ποτέ την καταστρεπτική δύναμη της ηλιθιότητάς τους." Μπερναρντ Σω

Αυτός που δεν ξέρει αλλά δεν ξέρει ότι δεν ξέρει είναι ανόητος...αγνόησέ τον

Φιλιά πολλά

kanataki είπε...

για ακόμα μια φορά θα πω το αγαπημένο μου γνωμικό

ο έξυπνος παραδέχεται
ο πονηρός δικαιολογείται
ο ηλίθιος επιμένει

MTdoggie είπε...

μαλλον ειμαι εγω η ηλιθια...εμενα πεφτουν πανω μου οταν περπαταω στο δρομο και αντι να ζητησω κανενα ευρω,ζηταω και συγνωμη!!!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Δεν ξέρω ποιος είναι ο ηλίθιος. Ξέρω μόνο πως σαν τις κατσαρίδες αυτοί θα επιβιώσουν στο τέλος.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ηλίθιοι αυτοί που αποφάσισαν και διέταξαν ...τους άλλους ηλίθιους να πληρώσουν

Αααα... μου 'βαλες μια ιδέα...
Θα ζητήσω κι' εγώ αποζημίωση που ξενυχτάω κάθε βράδυ ακούγοντας angel 88,9 και κάθε πρωϊ ....σκοτώνομαι στο δρόμο για το γραφείο.. πληρώνω κι' ένα σωρό λεφτά στα ταξί...
;-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Dee Dee είπε...

™ο βρηκα εδω :
http://users.otenet.gr/~kostas22/sofatoik.htm

"Ενας τύπος αγόρασε ένα κουτί πανάκριβα πούρα και τα ασφάλισε για
(άκουσον-άκουσον) ΦΩΤΙΑ. Αφού τα κάπνισε αποφάσισε να ζητήσει αποζημίωση από
την ασφάλεια. Η ασφάλεια αρνήθηκε να πληρώσει για προφανείς λόγους και ο
τύπος της μήνυσε. Το δικαστήριο αποφάσισε πως εφόσον η ασφάλεια δέχτηκε να
τα ασφαλίσει έπρεπε να πληρώσει. Μόλις ο τύπος παρέλαβε την επιταγή από την
ασφάλεια με την αποζημίωση, η ασφάλεια κάλεσε την αστυνομία να τον
συλλάβει... για παράνομο εμπρησμό ασφαλισμένης ιδιοκτησίας επί πληρωμή!"

artou είπε...

Μα όλοι αυτοί που περιγράφει το mail είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης

τώρα τον ορισμό του ηλίθιου δεν μπορώ να στον δώσω γιατί υπάρχουν πολλά είδη γύρνα μια δεξιά και μια αριστερά το κεφάλι σου και θα καταλάβεις τι εννοώ

Μ είπε...

Απίστευτες υποθέσεις!
Απόψε άκουσα για πρώτη φορά την εκπομπή σου. Μάλλον θα την ξανακούσω. Αν και έχεις ωραία φωνή, πιστεύω ότι πρέπει να χαλαρώσεις λίιιγο ακόμη. Με τον καιρό πιστεύω ότι θα γίνεις ακόμη καλύτερος.
Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Ευγενία: για φαντάσου κάποιος να έχανε τελικά τη δίκη και να έκανε μήνυση στους δικαστές για ψυχική οδύνη και να κέρδιζε!
Βασικά, θα ήταν θεούλης!

@ vrakas kostas: σε ευχαριστώ για τις ανταποκρίσεις από Γερμανία, φίλε!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ diVa: έτσι, έτσι! Σαν sardo το είπες!

;-)

@ η ψυχη μου το ξερει: Όποιος το παίζει χωρίς να είναι!… ααακριβώς! έξυπνος,Σπύρο μου!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Stilvi: δεν της χρειάζεται εξυπνάδα: είναι όμορφη!

@ LOCKHEART: αυτό το κοστουμάκι, εσχάτως, το φοράνε πολλοί!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ BioLogos: πςςςςς τι είπες, ρε θεέ;
:)

@ Aurora*: με τους μισθούς που παίρνουμε στην Ελλάδα, όλοι είμαστε ηλίθιοι!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ dimosthenis s.: είναι ηλίθια έξυπνοι!

@ Valisia: οι ηλίθιοι είναι, μάλλον, internatioanal!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ auburn Kate: σύμφωνοι, αλλά κατά το ελληνικό δίκαιο, συνάδελφε! Όχι στο Αμέρικα!

@ tzotza: χαχαχαχα

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ POETIC SIN: ο μαλάκας, με τις… γουρούνες του!

@ "Χ": καθόλου τυχαίο, Χρήστε! Ακούς Angel καθόλου;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Νίκος Κ.: ε, δεν είναι;

@ maria λεμονατη!: έχουμε άλλα χειρότερα…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@Μαρία: περαστικά να είναι!

@ Αλεξάνδρα: οι ηλίθιοι είναι αήττητοι…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ tsaperdona: ορθόν! Το κακό είναι ότι ο ηλίθιος επιμένει και έτσι κερδίζει…

@ MTdoggie: εκεί που σου χρωστούσαν…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

ΑΠΕΙΡΩΤΑς: το ίδιο σιχαμεροί με τις κατσαρίδες…

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ: ζήτα κι εσύ… αγγελική αποζημίωση. Θα κάνει έφεση ο θεός!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@Dee Dee: αλλού ο τύπος!

@ artou: έξυπνοι ή εξυπνάκηδες;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Μαρία Κ.-Π.: θα χαλαρώσω, πού θα πάει; :)

Xristos είπε...

Εσύ λες να μην ακούω ρε Σπύρε; Εμένα πάντως που σε άκουγα και από τον "γειτονικό" σταθμό δεν μου ακούγεσαι και τόσο αγχωμένος...

fevis είπε...

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες ηλιθίων νομίζω αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι ποιός είναι αλλά τι μπορεί να σου συμβεί όταν τον συναντήσεις... Δηλαδή τα πάντα... Διότι όπως γνωρίζετε οι ηλίθιοι είναι αήτητοι και έτσι, όταν πέσουν στον δρόμο σας κάντε την με ελαφρά χωρίς να εμπλακείτε σε συνομιλίες ή άλλου είδους επαφές... Διότι στο τέλος, εσείς θα βγείτε χαμένοι...

Love and Poison είπε...

"There is no sin except stupidity..." Oscar Wilde

υ.γ. Θέλω κι άλλες "μουσικές"...

Aντώνης είπε...

!
Μας έδωσες πολλούς ορισμούς εσύ ήδη! Καλή επιτυχία στην εκπομπή!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@"Χ": να είσαι καλά, φίλε!

@ fevis: ο ηλίθιος θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει εντός έδρας!…

@ Love and Poison: η μεγαλύτερη αμαρτία

@ Aντώνης: τόσοι ορισμοί, όσες και οι αναφερθείσες ιστορίες, Αντόνιο!

an205 είπε...

Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΕΛΕΓΕ "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ" ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

έτσι ακριβώς θα έλεγε, φίλε!

Θυμήσου πως με λένε… είπε...

Σήμερα δεν έκανα κάποια καλή πράξη και έτσι λέω να είσαι η επόμενη.

Λοιπόν έχεις το σήμα/λογότυπο του angel και από κάτω την διεύθυνση...γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό?????? 7-10 κλικ... πολύ κούραση...άσε που μπορείς να πάθεις και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.. (...είναι επικίνδυνο πράγμα ο υπολογιστής) για αυτό το έφτιαξα σε banner όπου με 1-2 κλικ ακούς μουσική.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις τον κωδικό που τον ανέβασα στο rapidshare

Θυμήσου πως με λένε… είπε...

ααα.. ξέχασα να πω και για το ερώτημά σου στο ποστ... H απάντηση βρίσκετε εδώ...
love-me-cat.blogspot.com/2007/09/blog-post_16.html

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Θυμήσου πως με λένε…: υποκλίνομαι και προσκυνώ!!!!
Σε ευχαριστώ θερμά!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Νομίζω πως ο ηλίθιος είμαι εγώ που αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει τόση ηλιθιότητα, όση περιγράφεις!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

δυστυχώς, υπάρχει, φίλε. όση κι άλλη τόση!