25.9.08

Περί Madonna’s live

Η μεγάλη ώρα φτάνει, τι φτάνει, έφτασε! Η 27η Σεπτεμβρίου είναι ακόμη πιο κοντά μας και τα τελευταία νέα που αφορούν στη μεγάλη συναυλία της βασίλισσας της ποπ, μόνο καλά είναι.

Όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, αλλά και όλα όσα αποτελούν τον εξοπλισμό της συναυλίας παίρνουν σιγά-σιγά τη θέση τους, αν δεν την έχουν πάρει ήδη, δηλαδή. Όλα, όμως! Από γερανούς μέχρι τα καλσόν και τις μπότες της κι από μάσκες οξυγόνου έως... χαρτί τουαλέτας(!), όλα είναι εδώ, επί ελληνικού εδάφους.
Αυτό σημαίνει ότι οι φίλτατοι τελωνειακοί, μάλλον κάνοντας εξαίρεση, τα άφησαν να πατήσουν σε ελληνικό χώμα.
Τα σκηνικά στήνονται ακόμη κι αυτή την ώρα και τώρα μένει να απαντηθεί και να λυθεί ο μεγάλος γρίφος που λέγεται καιρός...
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ρίχνει... παπάδες και σαλόνια στην Αθήνα, η ΕΜΥ κάνει λόγο «για ασθενή βροχή στην Αθήνα το Σάββατο», αλλά η Μάντυ δεν θα βραχεί, καθώς η σκηνή είναι... αδιάβροχη!
Η Δήμητρα Μαντζούκα της Di Di Music (ice tea μτφ. είσαι θεά!) - από την εταιρεία διοργάνωσης, δηλαδή, της συναυλίας - απάντησε ότι «θα πάνε όλα καλά με τον καιρό, αλλά, ό,τι και να γίνει, η Μαντόνα δεν θα βραχεί, αφού η σκηνή είναι καλά προστατευμένη από τις καιρικές συνθήκες!...».
Επίσης, τα 300 τελευταία εισιτήρια Pitch A για την πολύ - αναμενόμενη συναυλία της MADONNA, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, διατίθενται τώρα στο TICKET HOUSE!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!
Τα 300 αυτά εισιτήρια αφορούν στο Pitch A της αρένας. H τιμή των εισιτηρίων αυτών, θα έχει μία επιπλέον προσαύξηση 28e, λόγω εξόδων διαχείρισης.

Η διάθεση των εισιτηρίων αυτών γίνεται στο ΤΙCKET HOUSE.
AΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) – Τηλ: 210 3608366
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00

Περισσότερες λεπτομέρειες, όλα τα τελευταία, αποκλειστικά νέα, ρεπορτάζ και προβλέψεις-προγνώσεις, χρηστικά, οτιδήποτε αφορά στη μεγάλη συναυλία, θα ακούσετε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, 20.00 με 22.00 το βράδυ, φυσικά στη συχνότητα του Angel 88.9!
Stay tuned, babies…

9 σχόλια:

Φράνσις είπε...

Να της πεις της κυρα Μαντόνας(όξω!) αν τηρήσει ευλαβικα την μακροβιοτικη της δίαιτα μην τυχόν και την εκδικηθουν τα 50 της χρόνια... Αηδονακι μου γινομαι κακιά αλλα δεν τη γουστάρω καθολου, κυριως επειδη ολο αυτο που προβαλλει,ακομη και το ιδιωτικό-οικογενειακό της, είναι νομιζω αποτελεσμα καλου, πολυ καλού image-making.Ασε που δε γουσταρω τη μουσικη της.Κανω μόνο ΜΙΑ εξαιρεση, το frozen, τραγουδι και video-clip.Νομιζω τοτε, με τετοιο look ήταν θεά. Τέλος πάντων, ξερω τι θα πεις, γιαυτό καλα να περασεις! Μουτςςςςς.

Xristos είπε...

Ναι, ναι, ούτε εγώ τη γουστάρω...Καθόλου μα καθόλου!!
Για R.E.M. λέει τίποτα το κατάστημα;;

Εvgenia Tr είπε...

αναμένουμε σχόλια , την βροχούλα την γλυτώσατε :Ρ

koptoraptou είπε...

Όλα αυτά καλά βρε, Σπυρίδωνα, αλλά εκείνο το τιπ που έλεγε ότι μασάει τη μπουκιά της 50 φορές!!!
α) Είναι δυνατόν να μετράει κάθε φορά που τρώει;
β) Αυτό δεν είναι πλέον μπουκιά. Είναι νιανιά!
γ) Καλό χειμώνα και καλά να 'μαστε!

an205 είπε...

Μαντόνα Μία, Μαντόνα Δύο, Μαντόνα χιλιάδες πήγαν να την δουν, την καλοκουρδισμένη μηχανή του θεάματος.... Τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!

MTdoggie είπε...

απ'οτι εμαθα λιγοι ηταν αυτοι που γουσταραν πραγματικα. οι περισσοτεροι πηγαν για να πουν οτι το εκαναν και αυτο στη ζωη τους. εμ δε μου αρεσει η μαντονα, να ηταν και ξενερουα το κοινο...ευτυχως που δεν πηγα!εσενα πως σου φανηκε?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ auburn Kate: μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια της και να είμαστε έτσι στα 50 μας!...

@ Xristos: Στους R.E.M. θα είμαι και εκεί μέσα, Χρήστο...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Ευγενία: Τα είπα στην εκπομπή, Ευγενία μου, ωραία ήταν ως σόου, είχε μια κοιλιά στο κομμάτι που ονομάζει Gipsy….

@ koptoraptou:
α) Το κάνει, πλέον, μηχανικά!
β) μαντονο-νιανιά!
γ) Καλά να 'μαστε, δεν θα πει τίποτε!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ an205: ένα σόου είναι, ας μείνουμε εκεί, φίλε. Ούτε το καλύτερο είναι, ούτε το χειρότερο. Αλλά αν θες να πεις ότι τα έχεις δει όλα στη ζωή σου, πρέπει να ξέρεις τι απορρίπτεις.

@ MTdoggie: Από μαϊντανούς, άλλο τίποτε. Ήμουν στα Vip, οπότε καταλαβαίνεις τι είδα μπροστά μου! Ναι, καλά ήταν, πέρασα καλά, είχα καλή παρέα!