29.5.07

Post mail

Έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό του στη θέση της Lois Lane;

Και δεν εννοώ από την άποψη της απίστευτα παρωπιδικής στραβωμάρας της που δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Clark Kent και ο Superman είναι το ίδιο άτομο.
Φαντάσου ότι γίνεται αυτό που θέλουν και οι δύο. Η Lois Lane μαθαίνει ότι ο Clark Kent είναι ο Superman και πως κι αυτός τη θέλει όσο κι εκείνη.

(Που ως τυπάκι ο... Ζούπερμαν είναι κάπως, αφού το μόνο που κοιτάζει είναι να πηγαίνει γυμναστήριο για να φουσκώνει τα μπράτσα, να βάζει τζελ στη φράντζα και να φοράει το εσώρουχό του πάνω από τα υπόλοιπα ρούχα! Εντάξει, μωρέ! Και να σώζει τον κόσμο, μόνο, όμως, στην περίπτωση που δεν παίζει κρυπτονίτης)

Έστω, λοιπόν, πως έχουν και οι δύο έχουν την πρωινή τους δουλειά στην Daily Planet, (ζευγάρι-δημοσιογράφοι στον ίδιο χώρο είναι καταστροφή, το λέω εκ πείρας!) και το απόγευμα ζουν τη ζωή τους ως ζευγάρι.
Η Lois κανονίζει ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά, όση ώρα ο Superman παίζει κλέφτες κι αστυνόμους στους δρόμους της Metropolis. Το φαγητό είναι ήδη στο πιάτο και κρυώνει, καθώς ο Superman στέλνει ένα SMS στη Lois: «Κάποιοι ληστέψανε τη Metropolis Bank και δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μπορεί να πιάσει τους ληστές. Δεν μπορώ σήμερα».
Την επομένη, η Lois κανονίζει να πάνε μια βόλτα στο πάρκο. Ο Superman έρχεται αλλά μετά από μισή ώρα βγάζει το κινητό του, στο οποίο είχε 4 αναπάντητες κλήσεις. Το έχει στο αθόρυβο για να μην ενοχλήσει τη Lois αλλά «πρέπει» (είναι λινκ, κάνε "κλικ") να απαντήσει στον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος μπορεί να μην έκανε ποτέ καλύτερη δουλειά από τον Superman, αλλά μπορεί πολύ άνετα να του την πει όταν πιστεύει πως εκείνος δεν κάνει καλά το λειτούργημά του.
Η Lois ξέρει πολύ καλά πως ο Superman είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν μπορεί να έχει μια σχέση με το δυνατό προσκοπάκι που προσφέρεται σε κάθε ανάγκη εκτός από τη δική της. Και να του πει τι; Ότι δεν θέλει να είναι μαζί του επειδή αυτός… είναι πολύ καλός;

Και ο Superman καταλαβαίνει πώς νιώθει η Lois, αλλά του είναι δύσκολο να μη συμβάλλει για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Και ξέρει πως το έργο του δεν τελειώνει ποτέ, αλλά - ενώ κάνει σχέδια - πάντα κάτι γίνεται και δεν βρίσκει το χρόνο που θέλει να αφιερώσει στη Lois.

Άρα, γιατί η Lois να μην πάει με τον Ζορρό;

120 σχόλια:

fevis είπε...

Εγώ στην θέση της πάντως ούτε με τον Ζορρό θα πήγαινα.. Για να με παρατάει σύξιλη και να τρέχει γύρω γύρω ανεμίζοντας την κάπα και το λάσο του και ξιφομαχώντας με κάθε ξεχασμένο? Θα τα έφτιαχνα με τον Ντόναλντ που είναι όλη μέρα σπίτι αραχτός και που είναι και αφράτος και γλυκούτσικος....:-)

ci είπε...

γιατί μια στιγμή μαζί του είναι μακελειό
(με τον Superman εννοείται...εκεί που αρχίζει ο έρωτας σταματάει η λογική).

2Σx2 είπε...

Αναδύονται στην επιφάνεια εξαιρετικοί συμβολισμοί μέσα από αυτό το post για το πόσο πραγματικά γνωρίζουμε αυτούς που μας περιβάλλουν και για το κατα πόσο κάνουμε αυτά που θα θέλαμε. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.

Απο 'κει και πέρα να πω πως η Lois το είχε κάνει με το Zorro πριν γνωρίσει το Superman αλλά σε μια στιγμή πάθους ο Z πήρε το ξίφος του και της έκανε 3 χαρακιές στο θώρακα σχηματίζοντας το αρχικό του γράμμα. Η Lois τον παράτησε τρομοκρατημένη και του Zorro του έμεινε χούι να χαράζει Z στους κακούς. Μόνο εγώ σου λέω αυτές τις αλήθειες Σπύρο!!!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ fevis: Ντόναλντ; χμ... δεν θα τον βαριόσουν όλη τη μέρα στο σπίτι;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ citronella: εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός :) :)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ 2σχ2: χαίρομαι, φίλε μου, που αντιλήφθηκες τους βαθύτερους συμβολισμούς που αναδύονται εν σχέσει με το κατά πόσο καλά γνωρίζουμε τον άνθρωπο που είναι δίπλα μας. Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω.

Η Lois παράτησε τον Zorro; Χαρακιές στο θώρακα;
Σε πιστεύω γιατί μόνο εσύ θα μου δείξεις το δρόμο της αλήθειας
:)

iro* είπε...

..Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα η' καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη??? :)
***

Cle Petridou είπε...

ΧΑ ΧΑ, ZORRO 1 SUPERMAN 0.
Μπράβο Σπύρο, έτσι κι αλλιώς πάντα προτιμούσα τον Ζορό, ο άλλος μου πέφτει πολύ αμερικανάκι. Πιο σημαντικό το βρίσκω να διώχνεις έναν τύρρανο, απ το να συνεργάζεσαι με την αστυνομία για σταματήσει κάποιους φουκαράδες επίδοξους ληστές. Αpres tout όλοι πρέπει να ζήσουμε.
Και πώς να το κάνουμε άλλο Αντόνιο Μπαντέρας και άλλο Κρίστοφερ Ριβ...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ iro: εντελώς συμπτωματική!

Δεν φταίω εγώ που του έφυγε η γκόμενα, αλήθεια λέω, κυρ αστυνόμε...

:) :)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ για την αρλέτα: χαφιές ο Ζούπερμαν και υπαλληλάκος των μπάτσων;
να μια άλλη οπτική επί του θέματος!

Άλλο Κάθριν Ζέτα κι άλλο Λόις Λέιν, να τα λέμε κι αυτά!

christina είπε...

Γιατί ο Ζορρό κάνει έξαλλη κοινωνική ζωή και οι παρέες του δεν είναι και πολύ νορμάλ.

Η Λοις δεν ειναι πια φοιτητρια, εχει ωριμασει και θέλει καποιον με την κοινωνικη αποδοχη και το clean cut παρουσιαστικό του Σουπερμαν. Μεχρι το διαζυγιο.

Μετα θα τα φτιαξει για κανα εξαμηνο με το Ζορρο.

Και μετα θα μετανιωνει που εγινε δημοσιογραφος και οχι ηθοποιός ή ζωγραφος. Η προεδρος πολυεθνικης.

Η ο,τι αλλο θα την ειχε φερει στο δρομο του σταθερού και σταθερά πλούσιου Μπατμαν.

Το οτι θα μπορουσε να εχει δωσει μια ευκαιρια στον Οβελίξ, που ακομα τη θυμαται, ουτε που θα της περναει απο το μυαλο.

Εκτος απ'οταν θα πινει λιγο παραπανω καθισμενη στον ακριβο καναπέ της.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Ο Οβελίξ; Αυτός σε μία την είχε πέσει και του είχε ρίξει "μαύρο"...
Και ήταν ξανθιά, όχι μελαχροινή...

lll είπε...

αυτό λες ή μετά από λίγο καιρό συμβίωσης του Κλαρκ και της Λόις θα διαδραματίζονται διαλογοι τύπου "μωρό μου μήπως έχεις δει το καλό μου σώβρακο γιατί σήμερα θα με τιμήσει ο δήμοαρχος της metropolis?" ή "μήπως μπορείς να βγάλεις τα σκουπίδια βγαίνοντας;" ή το γνώριμο τοκ τοκ στην πόρτα της τουαλέτας "μώρο αργείς;"
Αλήθεια ο σουπερμαν μέσα από το κόκκινο σώβρακο και το μπλε κολάν φοράει κι άλλο εσώρουχο;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

όχι, δεν φοράει. Είναι ευάερος! :)

JoaN είπε...

άνοιξες νέους ορίζοντες τώρα... χαχαχαα

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

"πάντα", είπε εκείνος με την μπάσα, λάγνα, αισθησιακή φωνή του...

:)

aniaris είπε...

γιατί ο σούπερμαν πετάει και καμιά φορά την παίρνει μαζί του πάνω απ'τα σύννεφα. Ο Ζορρό πού να την πάει με το αλογάκι του;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Ιωάννα μου, να υποθέσω ότι δεν σου αρέσουν τα άλογα και οι ντυμένοι στα μαύρα;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

:)

το ξέχασα!

ΑΠΕΙΡΩΤΑΣ είπε...

Έχει κι αυτό το μουστακάκι ο Ζορρός, σα ρεμπέτης μοιάζει. Έχεις την αίσθηση ότι θα αφήσει το σπαθί θα πιάσει το μπαγλαμαδάκι και θα παίξει το " Όσοι έχουνε πολλά λεφτά..."

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

δεν τον χάλασε, όμως, που θα τραγουδάει στην Κάθριν την "Αρχόντισσα"...

:)

μα, ρεμπέτης ο Ζορρός;

:)

μαριάννα είπε...

Φυσικά και με το Ζορρό θα πάει για τους λόγους ακριβώς που είπε η Κλέλια, αλλά και γιατί αν Ζουπ ήθελε, είχε τρόπο να την κρατήσει, ακόμα κι αν την έβλεπε μισή ώρα την ημέρα. Ο έρωτας κύριοι, για μας δεν είναι ποσοτικός, είναι ποιοτικός. Έζησα έρωτες από απόσταση και ήμουν τρελαμένη και κερί αναμμένο κι ας τους έβλεπα 5 φορές το χρόνο. Μη βάζετε θέμα χρόνου. Αν μια γυναίκα είναι ερωτευμένη μ' έναν άντρα, αδιαφορεί για το αν είναι δίπλα της ή όχι, αν κατεβάζει τα σκουπίδια ή όχι, αν κυνηγάει κακούς και γκόμενες ή όχι. Ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν υπάρχουν αυτές και υπολογίζονται, δεν είναι έρωτας, είναι γλαρόσουπα! ;)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

"Αν μια γυναίκα είναι ερωτευμένη μ' έναν άντρα αδιαφορεί για το αν είναι δίπλα της ή όχι...".

Προσωπικά, δεν το έχω συναντήσει ποτέ αυτό. Ποτέ, όμως.
Συμφωνώ, όμως, στο ότι ο έρωτας δεν είναι ποσοτικός, είναι ποιοτικός. Αυτό ακριβώς προσπάθησα να πω σε όλες, αλλά εκείνες μου έλεγαν "και τι να κάνω, να μη θέλω να σε έχω δίπλα μου;"...

Χρήστος Φασούλας είπε...

Τον εαυτό μου στη θέση της Λόις, όχι, δεν μπορώ να τον φανταστώ, αλλά τον Σπύρο Σεραφείμ στο Μόναχο να πίνει τις pils του και να εμπνέεται, μπορώ και με το παραπάνω!
Να περνάς καλά! :)

Αλεξάνδρα είπε...

...λοιπόν, ο Superman είναι αμερικανάκι και φαίνεται: θέλει να σώσει τον κόσμο, σώνει και καλά! Μα καλέ μου ρωτάς αν θέλει ο κόσμος να σωθεί?

Από την άλλη ο Ζορό είναι παλαιών αρχών και χρησιμοποιεί ξεπερασμένα μέσα... merci δεν θα πάρω...

Κάτι σε επιστημονική φαντασία δεν διαθέτει το κατάστημα? Εναν άνδρα που να σέβεται, να αγαπά, να είναι υπεύθυνος, να θυμάται, να ξέρει να κλαίει, να είναι ρομαντικός στην σωστή δόση και και και...

μπα ε ? ? ?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

είμαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, βαριέμαι αφόρητα να βγω έξω και είναι πολλή μεγάλη μου χαρά να μιλάω μαζί σας...

μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου στη θέση του Ζορρό, όμως;
you know, Κάθριν Ζέτα, ή να πάρουμε μια Λόις που είναι και του σιναφιού;
χαχαχαχαχα

μαριάννα είπε...

Σπύρο μου αυτό το Σε θέλω δίπλα μου... δηλώνει κτήση και εγωκεντρισμό ή ανασφάλεια. Έρωτας έτσι ΔΕΝ διατηρείται.
Το λάθος είναι ότι όλοι κάπου κολακεύονται με το σε θέλω δίπλα μου και την πατάνε παραχωρώντας όσο είναι ερωτευμένοι, ενώ φεύγουν με χίλια μόλις ξενερώσουν και το ήμισυ μένει να αναρωτιέται γιατί; Μα γιατί πνίγηκε! Είναι απλό. Οι άνθρωποι σήμερα θέλουν τον προσωπικό τους αέρα... να ανασαίνουν χαλαρά, χωρίς γιατί, πού και πότε. Αν είναι να στην κάνει, θα στην κάνει και φυλακισμένος/η. Όσο πιο νωρίς το πιάσουν όλοι το υπονοούμενο, τόσο το καλύτερο για τις σχέσεις μας.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: εσύ το πας τώρα σε κατηγορία "Σπύρος Σεραφείμ"
:)

καλησπέρες πολλές!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ γητεύτρ(ι)α: τι να σου πω, εγώ έτσι κι αλλιώς φεύγω με χίλια, οπότε δεν είμαι το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα!
καλή μου γητεύτρια, εσύ!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ χρήστος: το σχόλιο "είμαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, βαριέμαι αφόρητα να βγω έξω και είναι πολλή μεγάλη μου χαρά να μιλάω μαζί σας...

μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου στη θέση του Ζορρό, όμως;
you know, Κάθριν Ζέτα, ή να πάρουμε μια Λόις που είναι και του σιναφιού;
χαχαχαχαχα"

είναι για σένα, φίλε μου καλέ. Να περάσεις καλά!

Αλεξάνδρα είπε...

Σπύρος Σεραφείμ said...
εγώ έτσι κι αλλιώς φεύγω με χίλια, οπότε δεν είμαι το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα!
------------------------
Εμ αν σκεφτείς ότι το γοβάκι κάνει στο ποδαράκι μιας μόνο Σταχτοπούτας, πως να μείνεις;

Η Αγάπη έχει πολλά πρόσωπα, μα μόνο ένα είναι αληθινό.

Υποπτεύομαι, βέβαια, πως σαν αγαπήσεις θα τα δώσεις όλα ! ! !

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: οι άντρες που φεύγουν με χίλια, μια στάση θα κάνουν και καλή...

:)

Tf είπε...

Αλλαξογκομενιές δε παίζουν. Είναι φίλοι από παλιά.

μαριάννα είπε...

Δεν είναι απαραίτητο. Για στάση λέω. Κακομαθαίνουμε στην ελευθερία. Έχω χωρίσει από 2000 οριστικά. Μαντρώνομαι ξανά; Με τίποτα!

Σαν είν' ο τράος δυνατός
δεν τονε σταίνει η μάντρα
ο άντρας κάνει τη γενιά
κι όχι η γενιά τον άντρα!

Κι εγώ τράος είμαι! χαχαχαχαχα

μαριάννα είπε...

Τα παιδιά σου είναι tf; Να τα χαίρεσαι!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ tf: 1ον, από ό,τι όλοι βλέπουμε, ο Σούπερμαν κοιτάζει αλλού, άρα δεν πολυγουστάρει τον Ζορρό.

2ον, Ο Σούπερμαν κρατάει το σπαθί του Ζορρό, άρα εζήλωσε τη δόξαν του.

3ον, μην το δένουμε κόμπο, μια ερώτηση είναι το "γιατί η Lois να μην πάει με τον Ζορρό;", το οποίο δε σημαίνει ότι εξετάζουμε το αν ο Ζορρό θα γουστάρει ή όχι, αλλά το αν η Λόις θα θέλει να αφήσει τον Ζούπερ...

4ον, πώς βάζεις link στα comments?

καλησπέρες!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

κι αν είναι τα παιδάκια σου να τα χαίρεσαι!

μαριάννα είπε...

τίτλος

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ γητεύτρια: μια στάση; χμ...
πάμε, ζεμπεκιά...

Μια στάση εδώ
Θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα
Να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα
Να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις

Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου...

(κάτι έχει το νερό εδώ, δεν εξηγούνται τόσα κέφια απόψε!)

μαριάννα είπε...

Πήγα να σου δείξω αλλά το πήρε λινκ! χαχαχαχα

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

για πάμε πάλι!

μαριάννα είπε...

Πού είσαι καλέ μου; Σε ποιά χώρα;
Κάνω μια παύση, τηλ. από Ελλάδα. Θα επανέλθω να δω πως πάτε...
Φιλιά!

Αλεξάνδρα είπε...

Αντε, εδω το έχω τώρα. Δεν το κρατάω άλλο.

Γιατί οι γυναίκες δεν παντρεύονται πια?
Μα γιατί προτιμούν το χοιρινό στο ψυγείο από το γουρούνι στο σαλόνι τους....

για την ghteytria

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ γητεύτρια: Είμαι Μόναχο για την παρουσίαση ενός μοντέλου

aniaris είπε...

Το έθεσες όμορφα. Μου αρέσουν. Ξέρεις κανέναν;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: κι αν ασπάζεται και την ισλαμική θρησκεία, ούτε στο ψυγείο;

:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ aniaris: ξέρω κάποιον που δαμάζει πολλά άτια και είναι σχεδόν πάντα μαυροντυμένος...

Χρήστος Φασούλας είπε...

Kαλά λέω εγώ πως έχεις εμπνεύσεις!
:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Χρήστος: το Μίνχεν, Χρήστο μου!

Αλεξάνδρα είπε...

να και ενα δικό μου αγαπημένο του Μητροπάνου που λέγεται Θες:

Θες να ειμαι καλά να μην πονάω
Θες να είσαι μακριά και να μοιράζεις στιγμές που είχα κρατήσει για να σε έχω
Θες να μην σου λέω πως σ΄αγαπάω να ζω και να ξεχνάω το άρωμά σου
Θες να μην υπάρχω στα όνειρά σου ποτέ Να μην ακούω της καρδιάς μου την φωνή, να της κρατήσω μια γωνίτσα να κρυφτεί
Να μην λυπάμαι που σε χάνω ξαφνικά
Να μην φοβάμαι που η ανάγκη μας νικά
Να μην αγγίξω την αλήθεια σου ξανά
Να μην πονέσω με το τέλος, με το τέλος που πονά

Θες να γίνω άλλος να μην είμαι πια εγώ μέσα στον κόσμο αυτόν που έφτιαξες να ζω, να είμαι καθρέπτης της δικής σου λογικής που θα σε βλέπει και θα λέει ότι πεις
Να ψάξω αλλού τ΄άλλο μου μισό αυτό που πάντα μ΄άφηνε μισό
Να μαι καθρέπτης σ όλα αυτά που εσύ θα θες
Μα αν το μπορώ ποτέ δεν ρώτησες....

Αλεξάνδρα είπε...

Μόναχο, μοντέλο? τι μοντέλο?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: όλα τα λεφτά σε αυτό το τραγούδι είναι το πρώτο "Θες" που λέει. Το έχεις προσέξει;

Tf είπε...

χαχχαχαχα jesus τι ανάλυση! ;)

1) Κοιτάει τον He-man, ο οποίος του δάνεισε το σπαθί.

2) Απαντήθηκε.

3) Λίγο το 'χεις; Τη ξεπάτωσε στο honeymoon μετά από μια νύχτα κρυπτονικού sex. Έχει τα δίκια της η κοπέλα... ζωή σε λόγου μας.

4) Master Vouts's teachings... αλλά απ' ότι θυμάμαι το ποστ με τις οδηγίες ήταν στο παλιό και τώρα πια σβησμένο μπλογκ.

ΥΓ: Ε όχι και παιδιά μου! ...Εγώ θα τα έντυνα spiderman & venom (ε να 'χει και ιστορικό σασπένς) ;)

Καλησπεεερες! :)))))

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

αυτοκινήτου... συνήθως τα άλλα "μοντέλα" κάνουν παρουσίαση στα πρωινάδικα...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ tf: Κοιτάει τον He-man, με απορία μάλιστα, για να του μάθει τα μυστικά της σπάθης...

έχουμε ξεφύγειιιιιιι!

!!!!

:)

Tf είπε...

lol

άσε!

:))))))))

Αλεξάνδρα είπε...

ναι το πρώτο Θες είναι όλα τα λεφτά. Εχουν γίνει στο όνομα της αγάπης τόσα και τόσα....

Δηλαδή έκανες τόσο δρόμο μόνο για ένα μοντέλο?

Τς, τυχερό το μοντελάκι...

elafini είπε...

στα 7 'ημουν τρελλά ερωτευμένη με τον Superman..μετά με τη "Μαύρη Τουλίπα"...μετά πάλι Superman...μετά Ζορό...χμμμ ..και ο Spiderman έχει επιδέξια χέρια :PPP

άβυσσος η ψυχή της γυναίκας ;)

Αλεξάνδρα είπε...

Τελικά μάθαμε πως βάζεις link στα comments?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: είναι πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντελακίου, οπότε κι άλλοι έκαναν δρόμο για να το δουν.

"Εχουν γίνει στο όνομα της αγάπης τόσα και τόσα..."
και τόσο ωραία τραγούδια: U2 - in the name of love.
Δεν έμαθα πώς να βάζω λινκ, αλλά... μου ΄φυγε τώρα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

τα επιδέξια χέρια θέλουν και... αραχνοϋφαντα... πουκάμισα :PPP

the muppet show girls είπε...

Η Λόις την κάνει με τον Λούκυ Λουκ

Είναι και easy rider '-))

Σε λινκ από δωμάτιο ξενοδοχείου στο Muenchen...some idle Tuesday!

Μπαγάσα πάλι μας ταξίδεψες...

Π.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ the muppet: άρα, την καβάλα η Λόις δεν τη γλιτώνει...
Σε άλογο εννοώ

Αλεξάνδρα είπε...

και ποιό μοντέλο παρουσιάζεται που μας τρώει η περιέργεια?

Είσαι αναποφάσιστη ή μου φαίνεται elafini?

Τώρα πάλι μια και έχουμε και τα αυτοκίνητα παρέα, δεν θα με χάλαγε μια βολτούλα με οδηγό τον Σουμάχερ. Είναι και αληθινός και Super

Μαριλένα είπε...

H Λόις την κάνει, όχι με τον ξενέρωτο Λούκυ Λουκ, αλλά με τον γοητευτικό Homer Simpson :pp

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: οδήγηση σε πίστα το Audi A5 s5

θα χάλαγε, όμως, την κυρία Σουμάχερ η βόλτα...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Μαριλένα, για Ζορρό δεν το βλέπεις, πάντως, έτσι;

:)

Μαριλένα είπε...

Mε τίποτα. Να σου πω την αλήθεια, προς το ανικανοποιήτο τη βλέπω, οποτε μάλλον δεν θα της καθεται και πολυ μια κατάσταση.:D

Tf είπε...

Ψιτ! Everybody!

Οδηγίες για λινκ σε comment εδώ.

:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Μαριλένα, δηλαδή, ο Homer Simpson που έγραψες, δεν είναι καλή κατάσταση;

the muppet show girls είπε...

Θα προτιμήσει νομίζω την καβάλα σε Honda TypeR '-)))

Thx tf lol

Π.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

tf: είσαι Θεός. δυο ώρες και βάλε ζητάω από τις κυρίες να μου πουν, τίποτε εκείνες!

Μαριλένα είπε...

O Homer είναι το όνειρο κάθε γυναίκας: ευαίσθητος, με ωραίο σώμα, δεν κάνει αγενείς θορύβους, άσε που θα 'χει και την μπυρα της εξασφαλισμένη! Αυτό που το πας??

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ the muppet: type r?
αυτό είναι ατμοσφαιρικό μοτέρ, καλή μου, όπερ βάστα Τούρκο να γιομίσω...
Λες να της αρέσουν τα "αργόστροφα";

lol

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Μαριλένα, τελικά της Λόις της καθεται μια πολυ καλή κατάσταση ή όχι;
Μπερδεύτηκα τώρα!

Όσο για υατό που έγραψες περί μπύρας, πουθενά δεν το πάω γιατί δεν πίνω αλκοόλ!

Αλεξάνδρα είπε...

Δεν θα την χάλαγε την κυρία Σουμάχερ. Ας ερχόταν και μαζί. Βόλτα είπαμε ε!

Ωραία τα γερμανικά μοντέλα. Να μας πεις οδηγική άποψη.

Καλές και οι μηχανές. Δεν θα έλεγα όχι. Ειδικά με καλό καιρό.

Ευχαριστούμε tf. Μάθαμε και κάτι.

Από μένα καληνύχτα. Πρωινό ξύπνημα και αύριο.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

adiple: θα σας πω εντυπώσεις μόλις επιστρέψω.

Tf είπε...

My pleasure guys! :)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

καληνύχτες πολλές σε όλους, τα λέμε αύριο...

Από το Μόχαχο για το CAR
Σπύρος Σεραφείμ

:)

Tf είπε...

Καληνύχτααα :)

proserpina είπε...

Φτου, τώρα που πήγε για ύπνο ήρθα εγώ. Ξερεις, Σπύρο, υπάρχει και ενα πολύ ωραίο προγραμματάκι, messenger το λένε, για να μιλάς με τους φίλους σου rooooooofl

Για τους υπερήρωες τώρα, τι να πω...δεν έχω καθόλου τέτοια διλήμματα, μου φαίνονται τελείως φανταστικά και ως εκ τούτου άκυρα, ούτε καν μου περνάει απ' το μυαλό λέμε, ούτε που με ενδιαφέρει να τα λύσω (ουουου, τι πεζή που είσαι proserpina)

vatraxokoritso είπε...

Εμένα πάλι μαλακοπίτουρας μου κάνει ο μάστορας.
Αν και τα τελευταία χρόνια στο θέμα άνδρας σκέφτομαι πρακτικά..
(δουλειές, ψώνια, μαστορέματα..)
Όσο για τον Ζορρό δεν ξέρω,λίγο άπλυτος μου φαίνεται.

diva είπε...

..ώρα 3.20 τα ξημερώματα κάπου σε μια Μακεδονία (θα φταίει ο Χαρδαβέλας που ξεκίνησα να βλέπω..)..έχω δει έναν απίστευτο εφιάλτη ..πίνω λίγο νερό ανάβω τσιγάρο να ξορκίσω το κακό (μα ένα όνειρο..μα ένα cyborg φευγα όνειρο..α..πρέπει να κόψω και τον Δισχιδή..) ..ανοίγω το pc..χμμ..χαμηλά κορίτσι μου κρυφοκοίταξε...oh! (α! link σε comment)..ZZZορό?! SSSSούπερμαν?!...είμαι ακόμα ιδρωμένη και η αίσθηση του ονείρου έντονη..άντε βρε V για ύπνο..σήμερα τα όνειρα σου κάνουν επίθεση..

industrialdaisies είπε...

Αν ήμουν η Λόις θα το είχα δίπορτο. Τον Superman να με "πετάει" στην δουλειά το πρωί και τον Ζορρό να με κακομαθαίνει όταν ο Σούπερμαν θα λείπει σε δουλειές...

Μην σου πω ότι τελικά θα παντρευόμουνα τον Batman που έχει γαμώ τα σπίτια αλλά, κυρίως, γαμώ τα αυτοκίνητα! :ppppp

Πέρα από την πλάκα, ποτέ δεν κατάλαβα τι διάολο βρίσκουν στους σούπερ ήρωες... Οι ήρωες του Miller είναι καλύτεροι και πιο μάγκες...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ proserpina: όντως, το κάναμε chat room, εντελώς! Από την άλλη, ουουου, τι πεζή που είσαι proserpina

:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ βατραχοκόριτσο: οπότε ψηφίζεις Μπομπ ο Μάστορας;

καλημέρα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ vouts: άστα, τα link σε comment, μας τα είπαν άλλοι. Πού ήσουν όταν σε χρειαζόμασταν; Ε; Πού;
Άντε, κοκόνα μου (που θα έλεγε και ένα σκιούρι!) κοιμήσου και τώρα πάρε εσύ εκδίκηση από τα όνειρα...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ industrialdaisies: Δηλαδή, ανακεφαλαιώνοντας, θα ήθελες τον Superman να σε "πετάει" και τον Ζορρό να σε... "ξεπετάει".
:ppppp

Όσο για τον Νυχτερίδα, να υποθέσω ότι δεν είσι τύπος Λόις ή Κάθριν, αλλά Kim Basinger. Και σου σου αρέσουν και τα bat mobiles
:ppppp

Πέρα από την πλάκα

This is... Parga!!!

καλημέρες πάρα πολλές!

Σπύρος είπε...

Άρα, γιατί η Lois να μην πάει με τον Ζορρό; αχαχαχα! πραγματικά ίσως γιατι Αλογα και καουμπόυδες στην Αμερική τέτοια περίοδο ειναι λίγο δύσκολο:)Μπρούσε άνετα όμως να πάει με τον Spiderman και μάλιστα δεν θα είχε και τόσο πολυ δουλεια ο αράχνης δεν κάνει υπερωρίες όπως ο Superman!αχαχαχ!

Παντως πραγματικα και εγω απο μικρός αυτό έλεγα'' Καλά η Lois τόσο χαζή ειναι ή τυφλή δεν έχει καταλάβει τίποτα? ή τελικά τα γυαλιά αλλάζουν τόσο πολύ την φάτσα?!

Καλημέρα Σπυρο !

Ανώνυμος είπε...

πω πω, τι έχει γίνει εδώ μέσα. Του chat!!!!!
καλημέρααααααααα
πάω για δουλειά

Εγώ θα έπαιρνα Ζορό!...
είναι ιππότης

an205 είπε...

υπάρχει ένα τέλειο ανέκδοτο με την Superwoman, τον Αόρατο άνθρωπο και τον Superman.........

Jef Costello είπε...

Σπύρο καλημέρα!
Η Lois θα την κάνει με τον Guido Brasletti γιατί γουστάρει γρήγορες βόλτες πάνω σε Ducati και επίσης την υπόλοιπη παρέα του που συχνάζει στο Bar του Joe γιατί την κάνουν να γελάει.

Little_Pat είπε...

Αστείο έτσι όπως το έθεσες... να παραλληλίζεις την καθημερινότητά μας με ήρωες των κόμικς. Εύστοχο ρε συ!
Ξέρεις, όμως, τί σκέφτηκα; Κι αν η Λόις πάει με τον Ζορρό, που τη γουστάρει κι αυτός; Ή μήπως να το παίξει πιστή Πηνελόπη (ας πάρουμε κάτι κι από την ελληνική μυθολογία, για να το κάνουμε τουρλουμπούκι με τους ήρωες....)

Φράνσις είπε...

Απορώ πως με τη στραβομαρα της η Λόις δίεκρινε τον Ζορό. Ζορό; Οχι τον άνθρωπο- αράχνη; Απ΄ότι θυμαμαι κι αυτος επειδεικνύει τα "ελέη" του συχνα πυκνά, αλλα έχει αυτη την αηδιαστική συνήθεια να σου αφήνει μια κολλώδη ουσία για ενθύμιο.Μπλιαχ!!! Ο Σούπερμαν έπαθε ό,τι παθαίνουν όλοι οι απασχολημενοι με τις καριέρες τους. Προοδεύει στη δουλειά και τ σκατώνει στην προσωπική του ζωή.Ειπε το ξωτικο σε μια κρίση ρεαλισμού.Παω τώρα αηδονακι μου ν΄ανεβασω δεύτερο σφαχτη γιατί ... έτσι πρέπει.
Μάκια.

industrialdaisies είπε...

Μία διόρθωση... Ο Ζορρό δεν ξεπετάει... Ο Ζορρό γνωρίζει ότι για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα πρώτα από όλα δεν ξεπετάς!

Όσο για τον Μπάτμαν και το σούπερ αυτοκίνητο... Αντιλαμβάνεσαι, Σπύρο, ότι με τις νυχτερίδες παρουσιάζω κι ένα ακόμα επίπεδο επικοινωνίας. Αυτό που έχει να κάνει με την αγάπη για τη νύχτα...

Καλημέρα!

Μαριλένα είπε...

Καλημέρα,
βρε σεις, σκεφτήκατε ποτέ, πως πιθανόν να πάσχει από προσωπαγνωσία (όπως εγώ καλη ώρα)και να μην αναγνωρίζει πρόσωπα?.:pp

Σπύρο, ούτε εγώ πίνω. Δυστυχώς. Γιατί οσάκις πιω, έστω και μισό ποτήρι, με βαράει τόσο πολύ, που γίνομαι ρεζίλι απο τα χάχανα. Ασε τον πονοκέφαλο μετά.:(

Φράνσις είπε...

Α 'ωστε Μοναχο ε; εκει γυρνοβολουσες και σ' επιασαν οι ενοχές κι αρχισες τα αλληγορικά με τουςε Ζούπερμεν και τις στραβες Λόις! χμμμμμμμμμ.χμμμμμμμ.
Μάκια. again.

Φράνσις είπε...

Είδα τώρα σε άλλο blog ότι την 1 Ιουνιου θα υπάρξει κοινό μπανερ , ε΄τσι έλεγε με καποια φράση της Αμαλίας. Δεν ξερω πως το κανουν αυτό! Απλως στο λεω αηδονακι, μηπως σ'΄ενδιαφέρει.μαλλον εχει πε΄σει σύρμα και ενημερώνουμε ο ένας τον αλλο.

Sardonian είπε...

ωρδεμπαμεκαλααααααα:-ρ

aniaris είπε...

Φοράει και μάσκα; Τον θέλω.

Tf είπε...

Και μ' αυτό 101. :p

Καλησπέρααα

Gogo είπε...

Kala xamos egine edw, pou imoun egw!

Na min paei me to Zoro giati ipopsiazetai oti mallon thelei na kripsei kamia terastia KOILOUBA katw apo tin kapa! XAXAXAAA!

unlearn... είπε...

Ε και θα πάει με το Ζορρό και τι θα καταλάβει?
Αν δεν της κάνει κλικ (αυτά τα ύπουλα τα κλικ που λέγαμε) θα βαρεθεί αργά ή γρήγορα και θα τα βάζει με τον εαυτό της που παράτησε το Ζούπερμαν που είναι και τρελά ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάει.
Εκεί θα καταλάβει την αξία του λοιπόν (του Ζουπερμαν) και θα επιστρεψει στην αγκαλιά του που θα την περιμένει (γιατί όποιος αγαπάει τόσο έχει μεγάλη καρδιά ώστε να συγχωρεί) και έπειτα θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!Λαλαλααα....!!!

(Εγώ πάντως εξ'αρχής θα προτιμούσα τον Ζορρό...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Συμφωνώ και με την πρώτη παράγραφο του 2σχ2...πολλές φορές φτάνει μια μέρα που συνειδητοποιούμε οτι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας ή οτι και αυτοί δεν μας γνωρίζουν...ίσως γιατί δεν τους δώσαμε και μια ευκαιρία να το κάνουν...

Τελικά μήπως είμαστε απλά ανικανοποίητοι??

kabamaru είπε...

Spoiler warning

paidia o zoro einai o Don Diego de la Vega

spoiler ends here

Αλεξάνδρα είπε...

Τί λέει μια γυναίκα:
-Το σπίτι είναι χάλια Γιώργο
-Πρέπει να το καθαρίσουμε μαζί.
-Έλεος, όλα τα πράγματά σου είναι στο πάτωμα.
-Μην παραπονιέσαι αύριο αν μείνεις χωρίς ρούχα.
-Θα πρέπει να βάλω πλυντήριο τώρα!

Τί ακούει ο άντρας:
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΓΙΩΡΓΟ
-Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα ΜΑΖΙ
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ
-Μπλα, μπλα, μπλά, μπλα ΤΩΡΑ


Καλησπέρεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς

diva είπε...

Και τώρα που βρίσκομαι σε πλήρη διαύγεια (..)
Αναρωτιέμαι:
Τι γίνεται αν ο Superman/Zoro είναι η Lois; Κακός μπελάς είσαι, θα λέει..Σου εξηγώ έχω να σώσω τον κόσμο..Πω πω γκρίνια..ναι ναι κύριε διευθυντά δέκα μέρες πριν, κατάλαβα..

..Και γιατί Ζορρό και Σούπερμαν μαζί; Ένας άντρας απλά να είναι, σύντροφος προστάτης εραστής. Ναι, κι ένας μαχητής ιδεολόγος..Κι όταν αγαπάς τα πρέπει που υπηρετεί ο άλλος δεν είναι άραγε κομμάτι της μάσκας που λατρεύεις;
Απλά τα πράγματα..είτε Ζορό είτε Σούπερμαν , αν η μάσκα, το πέταγμα, το φτερούγισμα , ακόμα κι αυτό το "πρέπει να φύγω" σε αναστατώνουν όμορφα..

Ανώνυμος είπε...

Αχ Μόναχο, φάε ένα strudel και για μάς - σόρρυ και για το άσχετο!!

MTdoggie είπε...

καποιος βαριοταν χθες και το εκανε chatroom εδω μεσα!!!
ο Ζουπερ σαν μην εχει τιποτα μεσα στο κολαν να το πω? σαν κατι να λειπει απο την picture?χωρις να θελω να το θιξω το παλικαρι!
batman και παλι batman:εχει ολα αυτα τα μυστικα περασματα στο σπιτι του που δειχνει ποση φαντασια εχει το αγορι με τα μαυρα!φαντασου τι εκπληξεις μπορει να επιφυλαξει σε μια γυναικα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ LOCKHEART: Η Lois, παιδί μου, δεν βλέπει την τύφλα της!...
Καλησπέρες πολλές, πολλές!

@ Μαργαρίτα: Δικό μας είναι το μαγαζί, ό,τι θέλουμε το κάνουμε! χχααχα
Άμα θέλεις κάτι σε ιππότη, έχει περισσέψει λίγος Λάνσελοτ. Να στον τυλίξω για το σπίτι;
Καλησπέρα, καλή μου!

@ an205: ναι, ρε, είναι άπαιχτο το ανέκδοτο, πού το θυμήθηκες;

@ Jef Costello: μαζί σου, τα είπες όλα.
(Άρα και εσύ πιστεύεις ότι η Λόις έχει έφεση στην καβάλα…
Μηχανής ή αλόγου…)
Καλησπέρα, jef!

@ Little_Pat: H Λόις, τελικά, πάει με τον Πάρη, γιατί – κατά βάθος – γούσταρε πάντα την ωραία Ελένη!
Αχχαχααχ
Καλησπέρα!

@ auburn Kate: Μα, καριέρα κάνει ο Σούπερμαν; Εγώ πίστευα ότι ήτο κοινωνικό έργο. Σαν του Πολύδωρα…
Όσο για την Αμαλία, αυτό είναι γνωστό από τα ξημερώματα της Παρασκευής και το αποφασίσαμε το Σαββατοκύριακο που ήσουνα απούσα. Thanx, πάντως για την ενημέρωση.

@ industrialdaisies: Μπορείς, όμως, να ικανοποιήσεις μια γυναίκα με ένα one night stand. Αυτό εννοούσα!
Με τις νυχτερίδες είμαι και εγώ κολλητός...
Καλησπέρα!

@ Μαριλένα: Από έλλειψη… πατριδογνωσίας πάσχει, γιατί δεν ξέρει πού βρίσκεται, ένα αλλού ντ’ αλλού το ‘χει!
Εμένα, απλώς, δεν μου αρέσει το αλκοόλ!

@ sardonian: ωρδεμπαμεκαλααααααα, δε λες τίποτε, σκιουρίνο!

@ aniaris: Φοράει και μάσκα, αλλιώς δεν θα ήταν μασκοφόρος γητευτής…

@ tf: χαχαχαχα. Σπάσαμε κατοστάρα;
Καλησπέρααα

@ Gogo:
Παιδί μου, η κάπα του Ζορρό πέφτει στους ώμους, όχι στην κοιλιά. Να μου έλεγες ότι θέλει να κρύψει την… όπισθεν, μάλιστα, να το δεχτώ:
Πού ήσουν εσύ, ε; Πού;
XAXAXAAA!

@ unlearn: Αφού εσύ θα προτιμούσες τον Ζορρό, γιατί μας το έκανες Βίπερ Νόρα; Ε; Γιατί;
Κόσμος πολύς, με μια φωνή: Ηρέμησε, Σπύράκο, τι πας να κάνεις;
:)
Συμφωνώ και εγώ με όλες τις παραγράφους του 2σχ2. Την ερώτηση, φαντάζομαι την απευθύνεις σε εκείνον, έτσι;
:)

@ kabamaru: Και γιατί, ρε… Ζορρέ, υπογράφεις ως kabamaru και όχι με ένα ζήτα, όπως ο Don Diego de la Vega; Ε;
Καλησπέρα!

@ adiple: Καλησπέρεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς !!!

@ Vouts: Εσύ θες σκίουρο, τελικά, το καταλάβαμε! :)

@ Citronella:
1ον Να λες όσα άσχετα θες. Γιατί οι υπόλοιποι τι λέγαμε, σχετικά;
2ον Strudel? Never of the drinks
(μετάφραση: Ποτέ των ποτών!)
Ποτέ. Το κορμί μου είναι μόνο η αφορμή!

@ mtdoggie: κάποιος βαριόταν χτες; Ποιος; Ένα όνομα πες μου και θα τον κανονίσω αμέσως :)

Α μα να γεια σου! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω: Ότι το εσώρουχο του Ζούπερ είναι… ακατοίκητο! Και εγώ, μη νομίζεις, το λέω χωρίς να θέλω να το θίξω το παλικάρι!

batman και πάλι batman, είναι ο δικός μου «άνθρωπος»!
καλησπέρα, σκυλούνι!

Jane E. είπε...

Όσο κι αν συμμερίζομαι τον προβληματισμό σου... η δική μου ανησυχία είναι η εξής:

Ο Batman τ' απλώνει τα ρούχα την Παρασκευή παρέα με τον Robin ναι ή ου;

(Καλέ κορίτσια δεν γνωρίζετε ότι ο Batman είναι ολίγον ντικιντάνγκας;)

Ένας είναι ο no1, o Spiderman, σκέψου στάσεις στο κρεβάτι. Ενώ σούπερμαν δεν τον συζητώ, ούτε με σφαίρες, τον σφαίρα:

Αγόρι μου, είσαι να κάνουμε αγαπ-

Μπαααααααμμμμμμμζιιιιιινννναχχχχχ

-ούλες;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

αυτά, περί ντικινταγκοσύνης(!) του Μπάτμαν τα έχουν βγάλει οι εγκάθετοι της Μάρβελ.
Για να κάνουν νούμερα...

Τα ρούχα τους τα απλώνει ο Spiderman (έχεις δει την τελευταία σειρά του σίκουελ, που κλαίει συνέχεια ο πανίφλωρος;), τον έχουν προσλάβει για οικιακή βοηθό...

Όσο για τις στάσεις στο κρεβάτι... Ποιος το κάνει, πλέον, στο κρεβάτι;

καλησπέρες!!!!!

Jane E. είπε...

Ό,τι πει η Μάρβελ ακούω κι οι αναφορές στην ομοφυλοφιλία είναι ουκ ολίγες...

Μη μου λες για ταινίες -ο Μπάρτον ιδέα δεν είχε, αυτός μικρός διάβαζε πόε...

Και σιγά που είναι ο Τόμπι, Σπάιντερμαν της προκοπής!!

(Με τη λέξη κρεβάτι δεν εννοούσα το έπιπλο μα την πράξη, διότι αν το κάνεις με τον Αράχνα αναστενάζεις μεταξύ ουρανοξυστών :p)

Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Jane E. είπε...

Κρεμάμενη επί των αιθέρων... :p

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

ιστός που κούναγε, δηλαδή...

:)

diva είπε...

...μη βάζεις στοίχημα..ο Ζορό είναι παλιά μεγάλη αγάπη και οι παλιές μεγάλες αγάπες βρίσκουν πάντα πρόσωπα αντίστοιχα, παρόμοια σε κάθε χωροχρόνο..μη βάζεις στοίχημα

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ vouts: για τις παλιές αγάπες μη μιλάς...
Πάει το στοίχημα;

ο Ζορρό

Ζ

an205 είπε...

"μα, ρεμπέτης ο Ζορρός;"

αν τον "παίζει"
ο Αντόνιο Μπα-ΓΙΑ-ντέρας
γιατί όχι!!!

seaina είπε...

Τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο ότι μοιάζω στη Λόις σε αυτό το θέμα. Ούτε βαλτός να ήσουν!!
Είναι μεγάλο βάσανο, να κάνεις σχέδια, όνειρα για κοινές εμπειρίες και αυτές να καταλήγουν να είναι μοναχικές εμπειρίες!!
Τότε είναι αγαπητέ μου Σπύρο που τα "ΣΠΑΣ ΟΛΑ", if you know what I mean ..

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ an205: και θα λέει την πολλή μεγάλη επιτυχία "Χατζηκυριάκειο", σε διασκευή

από νωρίς ξεκίνησα
με ένα μαύρο άτι
για να εβρώ τη Ζέτα μου
που είναι τρελό "κομμάτι"

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

είσαι ΘΕΟΣ!!!!!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ seaina: i know what u mean...