22.6.07

Δεν το ξανακάνω σε…

Στις 22 Ιουνίου κάθε χρόνο, σαν σήμερα δηλαδή, οι φανατικοί φίλοι του «Σκαραβαίου» (του δημοφιλούς μοντέλου «Beetle» της Volkswagen), γιορτάζουν το αντικείμενο της λατρείας τους. Η ημερομηνία αυτή επιλέχθηκε γιατί, στις 22 Ιουνίου 1934, ο μισητός Αδόλφος Χίτλερ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Φέρντιναντ Πόρσε (θεός μηχανικός, προσκυνώ) για την κατασκευή του «Σκαραβαίου».
Σας έχω ιστορία…
…Γνωριστήκαμε πριν από λίγες ημέρες στo καφέ που έμενε μέχρι αργά ανοιχτό, για να σερβίρει εμένα και τους συναδέλφους μου στην εφημερίδα. Ήταν σερβιτόρα και, τα βράδια που δεν είχε τρελή δουλειά, έφτιαχνε και καφέδες. Στην εφημερίδα, της την είχαν πέσει όλοι. Όλοι, όμως. Είχαν βάλει και στοιχήματα για το «ποιος θα τα κατάφερνε».
Εκτός από εμένα που δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Όχι ότι δεν μου άρεσε, ψηλή ήταν, γυμνασμένη ήταν, απλώς, την πολιορκούσαν όλοι και δεν ήθελα να είμαι ένας από το σωρό.
Κάθε φορά που πήγαινα εκεί, ενώ με όλους ήταν τυπική, με μένα ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτική. Ένα βράδυ - κι ενώ είχαμε να εκδώσουμε δύο φύλλα εφημερίδας γιατί μεσολαβούσε αργία και θα καθόμασταν – φεύγοντας, μαζί με τον καφέ που τον έφτιαχνε πάντα χωρίς να με ρωτήσει, θυμόταν τι έπινα, μου έδωσε κι ένα κομμάτι χαρτί με το τηλέφωνό της.

Δεν το είπα σε κανέναν από τους συναδέλφους μου - δεν εκθέτουμε κυρίες ποτέ, ούτε είμαστε κοκοράκια που υπερηφανευόμαστε για τα κατορθώματά μας. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι, προτού φύγω για την εφημερίδα, την πήρα τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο ήταν πολύ γλυκιά, χάρηκε πολύ που επικοινώνησα μαζί της και μου είπε να βρεθούμε το ίδιο βράδυ, να πάμε καμιά βόλτα μετά τη δουλειά.
Σχόλασα, έκλεισε το μαγαζί, «πάμε;», πάμε της λέω και πάω να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητό μου. «Όχι», μου λέει, «θα πάμε με το δικό μου και θα σε πάω όπου θέλω». Το «δικό της» ήταν ένας Σκαραβαίος του 1983, σε πολύ καλή κατάσταση, μπαίνω μέσα, πού πάμε ρωτάω, «θα δεις» απαντάει, και με πηγαίνει κάπου κοντά στο Αιγάλεω, σ’ ένα λόφο, ερημιά.

Παρκάρει και, προτού πω κάτι, να ανάψω ένα τσιγάρο, βρε αδερφέ, έπεσε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει και, σχεδόν, να με δαγκώνει. Η ανάσα της έχει γίνει πολύ βαριά, με χαϊδεύει παντού, ξαφνικά έχω μείνει χωρίς ανάσα και χωρίς πουκάμισο. Και χωρίς κουμπιά, κείτονται στο after market πατάκι του αυτοκινήτου.
«Πάμε πίσω», μου λέει, δεν βγαίνουμε από το αυτοκίνητο, προσπαθεί να χωρέσει τα 183 εκατοστά της στο στενό πίσω, άβολο κάθισμα, με τραβάει με λύσσα να μπω μέσα της. Σηκώνω το βλέμμα μου, κοιτάζω έξω από τα παράθυρα-πολεμίστρες και βλέπω τη μάπα ενός τύπου να είναι κολλημένη στο πίσω παράθυρο. Σοκ και δέος.
Δεν χάνω την ψυχραιμία μου, «ματάκιας», της λέω ήρεμα, για να μην αρχίσει να στριγκλίζει.
Εκείνη είναι χαλαρή, ενώ θα έπρεπε να αρχίσει να ντύνεται και, αντ’ αυτού, μου λέει το αμίμητο, το αξέχαστο: «Σε είχε δει και μου είχε πει ότι είσαι ωραίος τύπος και πως θα ήθελε να μας δει να κάνουμε sex. Μη σταματάς, λοιπόν. Είναι ο καλός μου, έτσι φτιάχνεται»…

Όπως καταλαβαίνετε, από τότε δεν έχω μπει ποτέ ξανά σε Σκαραβαίο.
Ούτε καν στο νέο Beetle, στην παρουσίασή του ήμουν πολύ «άρρωστος», με πυρετό στον αστράγαλο(!), ενώ είχε «πεθάνει» και μια θεία μου.
Επίσης, έκοψα τους βραδινούς καφέδες…
Εσείς, σε ποιο αυτοκίνητο δεν θα το ξανακάνατε; Και μην πείτε σε Autobianci. Το έχει πει ο Τουρνάς, το 1988!

70 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Εγώ είμαι σεμνή κυρία και δεν σχολιάζω τέτοια!! :PP

Εvgenia Tr είπε...

εφόσον σε είχε εγκρίνει και το παλικάρι...χαχα φτου φτου σκόρδα σου χαχα

και εγώ δεν θα το σχολιάσω...:Ρ (μικρό παιδί είμαι δεν κάνει..)

Εvgenia Tr είπε...

υγ: και είναι λόγος αυτός να διαγράψεις δια παντώς ένα τουτου; η κακιά στιγμή ήταν , πάει πέρασε :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Μια "χαμηλοβλεπούσα", σεμνή κυρία έχει άποψη σχετικά με το θέμα αλλά δεν σχολιάζει ΠΟΤΕ!!

Nataly CH

Αλεξάνδρα είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτό θα πει ήττα...

φαντάστηκα όλη τη σκηνή. Τρομάρα σου, που φοβήθηκες μην στριγλίσει κιόλας... Απορώ μάλιστα που μόλις σε ενημέρωσε πως κρατήθηκες και δεν στρίγλισες εσύ.

Τι να σου πω και στο Cooperάκι μου ευχαρίστως το ξανάκανα... ειδικά αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω...

Ανέμελα χρόνια γεμάτα τρέλες!

Ανώνυμος είπε...

ρε μ@%^#&κα
με γυρισες πισω 10 και χρονια.
τι θυμηθηκες παλι;
χαχα
απιθανη φαση. και το θεμα ειναι οτι δεν το εκανε με κανεναν αλλο αυτο, απο την εφημεριδα τουλαχιστον. Αρα οντως τους αρεσες
χαχαχαχα
να 'ασαι καλα. Να ρωτησω τι αυτοκινητο εχεις τωρα ή θα παθω ζημια;
αντε και περνα καμια φορα απο την εφημεριδα. Κερναμε καφε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόσα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων βγαίνουν, με έπεισες, δεν το ξανακάνω σε μοντέλο που το έχω κάνει..Είπαμε είσαι ψωνάρα, αλλά πολύ επίθεση η γκόμενα και στο δειξε ότι σε έχει του χεριού της απ' την αρχή. Δε μπαίνουμε ποτέ σε αυτοκίνητο που δεν είναι δικό μας, πρώτο ραντεβού, ισχύει τελικά και για άνδρες χαχαχα. Αν έφαγες εσύ τέτοιο κάζο, αναρωτιέμαι σε ποια εστιατόρια τρώει "ο καλός της". Κρίμα στο μπόι της καλέ! Επιστημονικά, διαπιστώνω μια ψιλιμετάλλαξη στο γονίδιο του οργασμού, εκφράστηκε σε ύψος...σε άλλο σώμα..Οδηγούσε τουλάχιστον καλά η γκόμενα; Γιατί η διαδρομή και η παρέα ήτανε μοναδικά χαχαχα

aniaris είπε...

γαμωτο. δεν το έχω κανει ποτε σε αμαξι.

zubizabata είπε...

Εμείς ρε Σπύρο με το τιμημένο Seicento τι να λέμε και είμαστε και νέα παιδιά...

zubizabata είπε...

Αν και το cooperάκι παραπάνω είναι κι αυτό μια πρόκληση...

Aurora* είπε...

Αμ δεν θα σε στείλουνε να κάνεις ρεπορτάζ σε σκαραβαίο? Να δω ποιον θα πεθάνεις τότε. Εμμέσως μάθαμε ότι είσαι και ωραίος. Να σε χαίρεται η μανούλα σου που καθαρίζει φρέσκα φασολάκια :)))

kanataki είπε...

κοίτα πως σερβίρει, πιο λευκή και απ την ποδιά της,
πως κρατά ψηλά τον δίσκο και την αξιοπρέπειά της
ροδανθός μες στα ρεμάλια και θεά μες τους θνητούς,
η αιτία για να γίνεις πάλι χάλια.....


υγ σε βάτραχο, citroen
υγ ο μπαμπάς μου είχε 2..
υγ και δεν ψάχνω κάποιον σαν και αυτόν...

void είπε...

Κι αντε καλα μεχρι εκει... Κι αν ηθελε ο τυπος να μπει μεσα και να συμμετεχει? Τοτε τι θα κανες????

2Σx2 είπε...

Α, γι' αυτό ήταν σεμνή στη δουλειά η κοπέλα με τόσους πέφτουλες. Ήταν παντρεμένη! Δε μου λες, μετά κάνατε και ένα τσθγάρο όλοι μαζί; Έτσι, για να γνωριστείτε βρε αδερφέ!

Αθανασία είπε...

Κι εσυ βρε Σπυρο, να αρνηθεις να διευρυνεις τους ορίζοντές σου!!!
Regarding αυτοκινητα, εχω τιμησει ουκ ολιγα.Χαμηλοτερο σε βαθμολογια αποδεικνυεται το Peugeuot 106,που παραλιγο να παθω δισκοπαθεια,και την καλυτερη αναμνηση την εχω απο ενα VW Transporter του πατερα μου,με βελουδινη επενδυση και καναπε που μετατρεποταν σε διπλο κρεββατι.Αυτο,σε συνδυασμο με τον μεγαλο μου ερωτα,την ανεμελια των φοιτητικων μου χρονων,και ενα Αθηναϊκο βουνο, βραδυ Σαββατου,μονο αξεχαστο μπορει να μου μεινει.(και του πατερα μου το ιδιο,γιατι μετα απο το σ*ξ πηγα και το εριξα σε κατι καγκελα απο την κ***λα,και το κατεστρεψα το καημενο)

an205 είπε...

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα μεταχειρισμένο opel kadett caravan, στέισιον βάγκον τα λέμε αλλά νεκροφόρες τα φωνάζουμε.... ότι κι αν μου λέγανε όμως το οπελάκι ήταν πρακτικότατο. Έριχνες τα πίσω και τα μπρος καθίσματα και είχες ένα υπέρδιπλο κρεββάτι και με μουσική καθώς το κασσετόφωνο (άλλες εποχές)έπαιζε μουσική της επιλογής μου.

fevis είπε...

Γενικά δεν είμαι του αυτοκινήτου... Μου την σπάει να μου μπαίνει το λεβιέ στα πλευρά άσε που έχω πρόβλημα να βολέψω τους 186 πόντους μου (σε φάρδος) σε οποιοήποτε πίσω κάθισμα...:-)Οπότε να μην σου πω που δεν θα το ξαναέκανα αλλά ακριβώς το αντίθετο... Θα το έκανα στο πίσω μέρος μιας νταλίκας... Ή σε μια τροχοβίλλα έστω....:-)

monahikoslikos είπε...

Σε ερπυστριοφόρο μεταφοράς προσωπικού έχεις δοκιμάσει.
Απίθανη εμπειρία σε καιρό ειρήνης

Ανώνυμος είπε...

Έχω τιμήσει αρκετά αυτοκίνητα, πριν πολλά χρόνια, γι αυτό και έχω μία γλυκειά ανάμνηση μετά απο την ιστοριούλα σου. Εχω και ματακο-ιστορία...αλλά αγνώστων στοιχείων ΚΑΙ για μένα και για την κοπέλα.
Δεν ξέρω αν το ξανάκανα πια, σε οποιοδήποτε όχημα εκτός καρότσας φορτηγού...οι λόγοι είναι σαφείς και γραμμένοι από προλαλήσαντες 30++++......

lovething είπε...

Αφού είχες και τις ευλογίες του καλού της... Αυτή η ιστορία με τους ματάκιδες πάντως έχει σοκάρει πολύ κόσμο. Όχι εμένα, γιατί εγώ το clio μου δεν το έχω ζήσει σε τέτοιες μεγάλες στιγμές. :ΡΡ

Φράνσις είπε...

αχαχαχαχαχαχαχα! χα. Δηλαδη μετα τι έγινε ; Ντυθηκες και την καληνύχτησες; Αυτο δε θα ήθελα να το ζήσω. Δεν το ξανακανω σ' αυτοκίνητο. Γενικως σ' αυτοκίνητο. Δεν βολεύομαι.Toyota ήταν,αλλα συνεχεια ακουμπούσα το χειρόφρενο και ειχα μια αγωνάι μη μας παρει ο γκρεμός...Κυριολεκτικά όμως.
καλημερούδια Σπυρουλη μου.Και next time να επιλέξεις αυτοκίνητο με φιμε τζάμια...

BeBe είπε...

Τώρα ντρέπομαι αλλά σιγά τα ωά, θα το πώ. Ασπροπρόσωπο με έχει βγάλει το αμαξάκι μου για όλου του είδους τις γυμναστικές..επαφές. (Κοκκίνησα στο νούμερο 258 της Vernilak,χαχα)
Καλημερούδια

Specter είπε...

Δε μου αρέσει σε αυτοκίνητα, αλλά στη σέλλα του bandit μια χαρά είναι :)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Μαριλένα: μπράβο, κορίτσι μου, άσε με, είμαι ρεμάλι τελειωμένο!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Ευγενία: είχα ISO και δεν το ήξερα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Nataly CH: όταν λες έχεις άποψη, τι εννοείς; Ήσουν κι εσύ εκεί;
:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ adiple: είναι δύσκολα και στο Cooperάκι, όμως. Πολύ!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Κων/νος Ζ.: βασικά, ου να μου χαθείς, παλιοδημόσιε υπάλληλε!
Πρέπει να αισθάνομαι πολύ καλά που δεν έγινε με κανέναν άλλο από εκεί;
Από την εφημερίδα δεν μπορώ να περάσω, θυμάσαι, είχα πει ότι εγώ εκεί μέσα δεν θα μπω ξανά. Και ό,τι λέω το κρατάω…
Να πιούμε αλλού καφέ, ναι!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ magsie: είμαι ψωνάρα και σε ευχαριστώ που μου το θύμισες, να το κάνεις συχνά!
Δεν οδηγούσε καλά, ήταν λίγο νευρική!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ aniaris: αν το θέλεις, θα γίνει…

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ zubizabata: επειδή είσαστε παιδιά, γι’ αυτό και μπορείτε. Όταν φτάσεις τα χρόνια μου, παιδάκι μου, τα λέμε ξανά!
Καλημέρες!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Aurora: δεν είπα πουθενά ότι είμαι ωραίος. Αν και μου έχουν πει ότι έχω πολύ σέξι καμπούρα.

Μου αρέσουν τα φρέσκα φασολάκια, θα πάρω τηλέφωνο τη μητέρα, να μου φτιάξει
:)))

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ tsaperdona: ο Φοίβος (και όχι αυτός που θα ήθελες!) το είπε όπως θα έπρεπε. Αν και το τραγούδι πρέπει να μεταδίδεται μόνο ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, αλλιώς είναι off season…

υγ o βάτραχος της citroen δεν τουμπάρει ποτέ, σε καμία «σκληρή» χρήση!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ void: δεν θα χωρούσαμε, ρε void! Πώς;
:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ 2Σx2: σεμνότητα, δεν θα πει τίποτε. Πνεύμα και ηθική! Τσιγάρο έκανα με τον ταξιτζή που με πήγε στο αυτοκίνητό μου!

Gogo είπε...

Έλεος! Γίνονται αυτά;;; Εγώ νόμιζα μόνο σε σήριαλ και ταινίες! Βαθιά νυχτωμένη...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Αθανασία: με Peugeuot 106, το Rallye, και μόνο να το οδηγείς δεν τη γλιτώνεις τη δισκοπάθεια, όχι να κάνεις και… γυμναστικές επιδείξεις!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ an205: τα station wagon, δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν τιμήθηκαν όσο θα έπρεπε. Χαίρομαι που το έκανες εσύ, με το δικό σου τρόπο!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ fevis: στο πίσω μέρος νταλίκας; Ποτέ μια κυρία, όπως εσύ, κορίτσι μου. Ποτέ!
Σε τροχοβίλα, ναι! :-)

daydreamer είπε...

Για την κοπέλα δεν έχω λόγια.Ο καθένας με τα γούστα του.Όμως το σκαραβαίο είναι το λατρεμένο μου αυτοκίνητο!!!Από τα λίγα με πρροσωπικότητα και αν δεν κάνω λάθος το μόνο που έχει "φυσικό" air condition (μιλάω για κεινο τα παραθυράκι μπροστα απο το κανονικο)!!Την πρώτη-πρώτη φορά που έπιασα τιμόνι στα χέρια μου ήταν στο σκαραβαίο του πατέρα μου, το οποίο είναι 28 χρονών και παραμένει πάντα ακμαίο!!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ monahikoslikos: Σε ερπυστριοφόρο μεταφοράς προσωπικού, όχι, δεν έχω δοκιμάσει! Το έχω κάνει, όμως, σε «Καναδέζα» με Σουηδέζα (στη Ρόδο), σε τζιπ Mercedes με τη γραμματέα του στρατηγού της ΑΣΔΕΝ, με μία του μόνιμου προσωπικού σε Ford Mondeo και με μια αρχιλοχία στο πίσω μέρος ενός Στάγιερ. Άστα, λύκε μου, αυτό είναι που λέμε «διάτρητος» ο ελληνικός στρατός!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Ανώνυμο: σε καρότσα φορτηγού; :)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ lovething: οι ματάκηδες είναι παντού. Μάθε και προφυλάξου!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ auburn Kate: Ντύθηκα, μάζεψα τα κομμάτια μου (και τα κουμπιά μου) και τους καληνύχτισα!

Toyota; Μια χαρά! Δε σπάει, δε χαλάει!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ BeBe: Μην ντρέπεσαι! Εδώ είμαστε για να τα λέμε όλα!

Μήπως ο σωστός κωδικός της Vernilak είναι ο 69;

Καλημερούδια!!!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Specter: μηχανή, ε;
Καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε!
:)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Gogo: η Τέχνη αντιγράφει τη ζωή!...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ daydreamer: Κι εμένα ήταν το λατρεμένο μου αυτοκίνητο! Αλλά, πλέον, μετά το κάζο ολκής που έπαθα, ακόμα και στο φανάρι να είναι σταματημένο δίπλα μου, νομίζω ότι κάποιος με παίρνει μάτι!
Όσο για το «φυσικό» air condition, τι να πω! Το φινιστρίνι εκείνο ήταν όλα τα λεφτά!
Μπράβο στον μπαμπά που το έχει κρατήσει!

Ανώνυμος είπε...

...Είσαι ψωνάρα δηλωμένη κι έχεις βάλει κι υπενθύμηση! Γελάκια...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ magsie: χχαχααχ
είσαι απίστευτο reminder!
καλό ΣΚ!

kanataki είπε...

σχολαστικέ!

Pico είπε...

Σπύρο με τέτοια post που ανεβάζεις μέσα στον καύσωνα...προβλέπω να ξαναγίνει μόδα το σεξ στο αυτοκίνητο...))). Και μάλιστα στο μπροστινό κάθισμα που είναι και πιο δύσκολη άσκηση όπως και να το δεί κανείς...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ tsaperdona: έτσι είμαι εγώ!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Pico: γιατί, έφυγε ποτέ από τη μόδα;

lll είπε...

σκέτο με λίγο γάλα είπαμε;;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ egw eimai auto: γλυκό (ζαχαρίνη), decaf, χωρίς γάλα!
:)

Emy είπε...

Από εδώ και πέρα προσοχή σε τι αυτοκίνητα μπαίνεις... Έτσι, έτσι ...τα παθήματα να γίνονται μαθήματα...
Μακριά από σκαραβαίους!!

MariaDedoussi είπε...

Χα, χα... Άκου τώρα:
Φίλη μου το κάνει με τον καλό της μέσα στο αυτοκίνητό του (ένα Έσκορτ, δεν έχει σημασία όμως) στα Τουρκοβούνια. Εκείνος καθόταν στη θέση του οδηγού κι εκείνη επάνω του, με την πλάτη στο τιμόνι. Σ' όλη τη διάρκεια του... θέματος τον ένοιωθε να κουνάει με μανία τα χέρια του πίσω από την πλάτη της. Δεν έδωσε σημασία, μέχρι που κάποια στιγμή, λίγο πριν το τέλος, τον ακούει να φωνάζει, σε έξαλλη κατάσταση: "Θα φύγεις επιτέλους, ρε μαλάκα, να γαμήσω με την ησυχία μου;"

satya είπε...

Ρε Σεραφείμ βγάλε καμια σειρά Αρλεκιν να σε εκδώσω, θα βγάλουμε φράγκα πολλά λέμε!!!!!!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Emy: Μακριάααααααααααα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ MariaDedoussi: Χα, χα, χα
Πού να φύγει ο ματάκιας. Δεν είναι συνεργάσιμος!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ satya: θες να σε εκδώσω εγώ, να βγάλουμε φράγκα πολλά;
:)

Griz είπε...

Μπα δεν είναι βολικό το αυτοκίνητο βρε παιδιά. Στη μεγάλη ανάγκη μόνο.
Σπύρο και μετά λες για τα απλά Posts των διακοπών που κάνουμε.. ουφ, πάω να πιω λίγο κρύο νερό να συνέλθω !

Love and Poison είπε...

Αφήσατε το καλύτερο αμάξι απ'έξω; Μα καμία φαντασία επιτέλους; Το καλύτερο αμάξι της δεκαετίας των 80ς...RENAULT PONY!!!

Όποιος μπόρεσε να κάνει σεξ μέσα στο Pony κερδίζει την αιώνια εκτίμησή μου ως ο πιο βιτσιόζος & με φαντασία άνθρωπος στον κόσμο...

Γεια σου ρε Σπύρο με τα ωραία σου ;)))

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Griz: «Μπα δεν είναι βολικό το αυτοκίνητο βρε παιδιά. Στη μεγάλη ανάγκη μόνο».

Δεν έχει ακούσει που λένε ανάγκα και θεοί… γδύνονται;

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Love & Poison: μάλλον εννοείς το (ελληνικό αυτοκίνητο) Citroen Pony σε βάση του Citroen 2CV!
καλησπέρες!

Sardonian είπε...

Α, ρε click-@ τι τραβάμε κι εμείς οι ..τραβηχτικοί..

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ Sardonian: Άσε, click-@, πρόβλημα σου λέω!

the muppet show girls είπε...

BMW A3.
Jamais.
Και το καλό είναι ότι συμφωνεί μαζί μου.Πλέον.

ΥΓ.Με τέτοιο καύσωνα, με τέτοια posts...Βουτιά από ψηλά!

Π.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

@ muppet: Βουτιά από ψηλά... σε μολυβένια θάλασσα!