16.2.07

Κόφτο το ρημάδι...


Θέλω να κόψω το κάπνισμα και δεν μπορώ. Γιατί δεν θέλω, μου λένε όλοι και, κοίτα, μια σύμπτωση, το λένε όσοι δεν έχουν καπνίσει ποτέ. Και πού ξέρεις εσύ αν θέλω, ρε; Αει σιχτίρ.
(Τα ίδια λένε, βέβαια, για να λέμε και του Στίβι Γουόντερ το δίκιο, και όσοι το έχουν κόψει, αλλά έχουν πάρει 25 κιλά.)

Anyway, πήρα από το φαρμακείο αντικαπνιστικά τσιρότα τάδε, αλλά δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα εμένα ένα Λέοντος, ίσως αν έβγαινε σε άλλο ζώδιο, Υδροχόοντος, για παράδειγμα, να έβλεπα προκοπή και χαΐρι. Eγώ θέλω CD-Rom ολόκληρο για να πάρω είδηση. Στον «Γερμανό», μια μέρα που πήγα να πάρω μπαταρίες για το ελικόπτερό μου, βρήκα το «Stop Smoking Today!» του Προφέσορος Lagrue και το πήρα. Ένα απλό CD-Rom που μου βρίσκει, τρεις-το-λάδι-τρεις-το-ξίδι, το μηλόξιδο, όμως, γιατί το κανονικό με παχαίνει, ποια είναι η προσωπικότητά μου και πώς θα το κόψω το ρημάδι, να ξενοιάσω. Δεν με νοιάζει που δεν το κόβω. M’ αρέσει που είναι η επιτομή της παραφιλολογίας τέτοιων τίτλων της αγοράς. Kαι το καλύτερο; Eίναι τόσο ξεκούραστο και ασφαλές να το παίζεις (χωρίς δύσκολες πίστες, χωρίς βαθμούς, χωρίς μπλοκαρίσματα — μόνο ερωτήσεις και επιλογή από πολλαπλές απαντήσεις), που, ναι, είναι το καλύτερο CD-Rom για ένα μακρύ, καυτό, καπνιστικό καλοκαίρι. Στο τέλος, μπορείτε να το κάνετε και σουβέρ (διότι θα έχετε αρχίσει το πιοτό...).
Καμία άλλη ιδέα;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν άρχισες να καπνίζεις CD?
xaxaxaxxa
καλό τριήμερο

Ανώνυμος είπε...

How about fixing it up with a hot non-smoking babe? Kissing a smoker is disgusting if you dont smoke....

Ανώνυμος είπε...

Όποιο και αν είναι το πνεύμα του κειμένου σου, φίλε Σπύρο, δεν μπορώ παρά να ανταποκριθώ στην πρόκληση - πρόσκληση. Δεν μπορώ παρά να δημοσιοποιήσω τη σκέψη που κατατρώει το μυαλό μου, το μυαλό ενός καπνιστή που συνεχίζει να ελπίζει ότι σύντομα θα το κόψει, για το ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος ενός καπνιστή: η εικόνα της ταινίας Μάτριξ που παρουσιάζει τους ανθρώπους ως μπαταρίες μέσα σε αναρίθμητους υδάτινους σάκους, ταυτίζεται απόλυτα με το ποια είναι η ταυτότητα των καπνιστών για τις καπνοβιομηχανίες.
Καλή επιτυχία

Πληρωμένη πένα είπε...

ξέρεις ότι ο καπνιστής είναι πάντα καπνιστής, ποτέ δεν το κόβεις στην πραγματικότητα.
Υ.Γ. Αυτός ο URban fighter λίγο gay μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

κι αν είναι gay τι σε κόφτει πληρωμένη πένα?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

καλύτερα να μας πεις την άποψή σου περί τσιγάρου, πληρωμένη πένα!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά, έχω προσπαθήσει να το κόψω πολλές φορές. τελικά έκοψα τις προσπάθειες
Δημήτρης Σ.

Ανώνυμος είπε...

εγώ έκοψα το περίπτερο και κάνω μόνο τράκες! καλώς σας βρήκα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Anonymous said...
How about fixing it up with a hot non-smoking babe? Kissing a smoker is disgusting if you dont smoke....

ε, δεν τα φτιάχνεις με άκαπνες, παρά μόνο με φουγάρα...