12.3.07

Album Of The Week


Oι συλλογές, πια, είναι σαν ερωτικές επιστολές του compiler προς εμάς. Ή σαν εκπομπές του. Ή σαν μια νύχτα στο μαγαζί που παίζει μουσικές και πας και γίνεσαι ντίρλοβιτς. Mια σελίδα ημερολογίου. Mια λίστα στο blog που δεν έχει ακόμη (γιατί δεν γουστάρει). Ένα παρασύνθημα (στις καλύτερες περιπτώσεις).

Ένα rock'n match που, αν αρχίσεις να το ψάχνεις, μπορεί να σου δείξει πώς σκέφτεται ο τύπος αυτός, σε ποιες γειτονιές συχνάζει online, τι βιολιά βαράει στο κεφάλι του, αν είναι ρεσεψιονίστ ή όχι, τι έφαγε το μεσημέρι και τι θέλει από τη ζωή του/μας.

O Γιάννης Κουλουκάκος, που έχω να θυμάμαι αξέχαστα τζαμαρίσματα λίγο πριν μπω για εκπομπή, με σερί επιτυχιών, στέλνει πακέτο compilation, αυτό που ξέρει πολύ καλά: το Album Of The Week. Aυτήν τη φορά κινείται ευλύγιστα, ξέροντας τα κατατόπια και παίζοντας αυτά που μπορεί και να μη βγουν ως singlάκια. Tαξιδεύει business, μόνο ένα βαλιτσάκι κι ένα flashάκι στο χέρι. Xτυπάει κάθε ραδιοφωνικό δέκτη, μπαίνει γρήγορα, σου παίζει αυτό που θέλει - σε καλή τιμή - και φεύγει βολίδα για την επόμενη ροκ μπάντα - τους ξέρει...
Να το πάρετε χτες…

Τύπου Δελτίο

Album Of The Week

«O ραδιοφωνικός παραγωγός του Red fm, Γιάννης Κουλουκάκος, παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή "Album of the Week"!
Η συλλογή αυτή βασίζεται στην ομώνυμη ενότητα της εκπομπής του η οποία σκόπευε και συνεχίζει να σκοπεύει στη σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία των ακροατών της με το να παρουσιάζει κάτι παραπάνω από τα singles και τις ραδιοφωνικές επιτυχίες.
Τα πιο αξιόλογα κομμάτια σπουδαίων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων συμπεριλαμβάνονται σ' αυτήν τη συλλογή!
Απολαύστε:
Depeche Mode, The Charlatans, Infadels, The Kooks, Franz Ferdinand, Placebo, TV on the Radio, Joan as a Police Woman, Richard Aschroft, Wire Daisies, Captain, Lily Allen, End of fashion, The Vines, The Zutons!
Ανάμεσα στα αγαπημένα αυτά τραγούδια, παρουσιάζουν την δουλειά τους για πρώτη φορά οι Waterpipes με το μελωδικό Waterflow. Απολαύστε το ελληνοολλανδικό αυτό δίδυμο του οποίου η μουσική μας υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον...
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ RED 96.3!!»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α, ρε, Σπυράκο, τι μου θύμισες τωρα. Με τον Γιάννη έπρεπε να κάνετε μαζί εκπομπή.
Νατάσα

proserpina είπε...

Mon Dieu! O John Koulou έβγαλε άλμπουμ!!!

:-))

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, ακούγεται ότι θα γυρίσεις στον Red, είναι αλήθεια???????
Νίκος